אל תהרגו אותי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אפילו קשה לי לרשום את זה...פתאום אני מרגישה שאני פחות אוהבת אץ העובר וזה ממש מוזר לי ..כל ערב הייתי מורחת קרם בבטן מלטפת ושרה לו ולפני השינה משמיעה מוזיקה עם אוסניות על הבען. ופתאום מאתמול שנשקלתתי מרגישה רע עם זה שעליתי ככה...אני יודעת שזה טיפשי לחשוב ככה ולא מבינה מאיפה זה בא לי אבל מלחיץ אותי לחשוב שפתאום בגלל שהוא גרם לי להשמין אני לא יאה אותו...אפילו אתמול בלילה התחלתי להרגיש דיגדוגים ןבמקום שזה ירגש אותי זה עיצבן אותי ולא הבנתי מה זה.
    .ההורמונים האלה משגעים אותי !!! אןלי סוף סוף אני מעכלת שאני עומדת להיות אמא וכל השוק יוצא החוצה ומתבטא ב"שנאה". הרגשה מוזרה ואני יודעת שהיא לא נכונה כי הרי ברור שאני אוהבת ויאהב את מה שיצרתי בעצמי.

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה