ד"ר שלום רב..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 27 להריון נמצאת בשמירה מתחילתו עקב המטומה ברחם עד כה בדיקות תקינות שקיפות סקירה חלבון עוברי והעמסת סוכר
    הברזל שלי נמוך עומד על10.2 מטופלת בשני כדורי ברזל ליום ( פריפול) מרגישה תנועות עובר ברוך ה' באופן סדיר
    ולשאלתי לאור כול מה שכתבתי לך האם מותר לי לצום ביום כיפור או שעדיף רק לשתות או גם לאכול וגם לשתות אציין שצום זה מאוד חשוב לי אני צמה מגיל 12 אבל לא אסכן כמובן את ההריון אם ימליצו לי לא לצום אני רוצה לעשות שאלת רב אבל הוא ביקש ממני חוות דעת של שני רופאים ואז לשאול אותו
    אודה מאוד לחוות דעתך.
    תודה רבה שנה טובה וגמר חתימה טובה.....
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ראי תשובתי (או יותר נכון - שאלות) הקודמת

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה