מי שפיר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

סליחה אבל אני אהיה דוחה:
14 תגובות
עמוד 1
  • נשמע כמו מי שפיר אבל עדיף ללכת לרופא להבדק
    להפרשות מרובות שאין להם ריח זה מצב טבעי בהריון אבל כשיש ריח להפרשות תמיד הרופאים אומרים שצריך ללכת להבדק

• את חייבת לבדוק את זה !
    הלידה הראשונה שלי התחילה בירידת מים בטיפטוף יום שלם הסתובבתי ככה ולא ידעתי אם זה ירידת מים או פיפי ....כל הזמן התחתונים היתה רטובה והייתי מחליפה כל הזמן ....
    אני יודעת שיש פדים שניתן לקנות והם מזהים ירידת מים
    בכל מקרה הייתי הולכת להבדק .. וברור שאומרת לרופא מה שאת מרגישה וחושבת הוא יבדוק ויפנה אותך אם יש צורך
    תעדכני אביבית
  • ונניח שזה כן מי דליפת מי שפיר, מה עושים??
  • ברור שלשאול את הרופא הוא יבדוק לך את כמות המים ויגיד אם זה תקין מים כול פעם מתחדשים אבל כן יש מקרים של מיעוט מים אותי יילדו בבת שלי בשבוע 37+ 4 בגלל מיעוט מים בקיצור תילכי תיבדקי ויהיה בסדר ב"ה
    בשורות טובות
  • ברור שלשאול את הרופא הוא יבדוק לך את כמות המים ויגיד אם זה תקין מים כול פעם מתחדשים אבל כן יש מקרים של מיעוט מים אותי יילדו בבת שלי בשבוע 37+ 4 בגלל מיעוט מים בקיצור תילכי תיבדקי ויהיה בסדר ב"ה
    בשורות טובות
  • מקווה שזה סתם תופעה.
    פרט לטפטופים נשמע לי מוכר מעצמי.

אבל.
    גם אם זו ירידת מים, ואני לא כותבת חלילה, כי בשבוע שלך זה כבר ממש לא מסוכן והריאות מפותחות. מקסימום יולדים. אחי נולד בשבוע כזה ואפילו לא היה בפגיה.
    בכל מקרה לכי לבדוק, חשוב.
    הכי הרבה שיכול לקרות זה שיאשפזו אותך לשמירה לשבוע שבועיים הקרובים.

• מה עשית בסוף נבדקת? בשורות טובות
  • יווו שושי
    סליחה שאני נידחפת לך ככה להודעה

אבל מה שאת מתארת אני חווה בידיוק בידיוקק אותו הדבר בשבועות האחרונים!!!
    לא היתייחסתי כי בפעם האחרונה שהייתי אצל הרופא לפני חודשיים בערך הוא אמר שיש לי פיטרייה ולא נתן לי טיפול בטענה שככה זה בהריון וזה חלק מתופעות ההריון
    אז לא נלחצתי וחשבתי שזה תוצאה מהפיטרייה
    אבל לא חשבתי בכייון של מי שפיר וכאלו!!

מה דעתכןן????
  • מחכה לשמוע מה אמר הרופא

• מחכה לשמוע מה אמר הרופא

• בוקר טוב
    ההודעה שלך באה משמיים !
    מאתמול אני בלחץ וחושבת איך לקבוע תור לרופאה כמה שיותר מהר
    אתמול ראיתי טפטוף על התחתון והיה לזה ריח לא נעים.

מאוד לחוצה ומפוחדת.
    והתור שלי לרופאה רק ביום חמישי ............................

אווף.

• שושי תעדכני מה היה אצל הרופא .....
  • ב"ה

מאמי אני לא יודעת לאבחן מן הסתם,
    אבל רק ליידע כללי לקראת סוף ההריון ההפרשות בגוף גדלות,
    אני כבר סובלת רוב הזמן מלחצים בבטן התחתונה ולפעמים אני מרגישה הפרשות יוצאות ממש אחרי שהלחץ עובר,
    כמובן אי אפשר לדעת ב100 אחוז צריך לבדוק....
    יש מוקד שאפשר ללכת אליו ( מיון נשים הרות ) בקופ"ח ממליצה לך ללכת לשם.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה