בית חולים מעייני הישועה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

מישהי מכירה את הבית חולים מעייני הישועה
    או ילדה שם? ממליצה או לא ממליצה?

12 תגובות
עמוד 1
  • שמעתי מכמה חברות שילדו שם שמאד ממולץ,, האוירה די נעימה יותר כמו מלון מאשר בית חולים.. הם היו מאד מרוצות.. גמני בעזרת ה בשעתו אלך ללדת שם
  • גמאני בעז"ה אלד שם.
    מאוד תלוי במצב שאהיה.
    אבל בעקרון אלך לשם.
    מאוד נהנתי מהמקצועיות והאנושיות (של רוב הצוות....

• אני אישית עדיין לא ילדתי שם אבל חברותי כן ושמעתי המון שבחים.
  • ילדתי שם פעמיים
  • ילדתי שם את איילה ולהבדיל, עברתי שם גרידה בשבוע שעבר.
    צוות הרופאים והאחיות פשוט מקסימים ושלא נדבר על המיילדות... כ"כ עדינות...
    יש גם את המתנדבות של ארגון 'תמר' שמעודדות ועוזרות. אני אישית מאוד אוהבת.

• האמת שלי היתה שם חווית לידה נוראית, ולשם אני לא חוזרת בלי נדר. אבל נראה לי שזה מאוד תלוי על איזה יום נופלים מבחינת עומס, צוות וכו'. מחלקת יולדות ממש מושקעת...
  • ילדתי שם לפני ארבע וחצי שנים.
    בחדרי לידה היה מעולה הייתה לי מיילדת מדהימה(מצד שני הייתי בחדר לידה רבע שעה אז זה לא מדד)
    במחלקה היה נורא!
    לא ניגשו אלי אחרי הילדה פעם אחת לבדוק אם הכל בסדר(ילדתי ממש לפני שבת),הייתי צריכה להלחם על ביות מלא למרות שהבטיחו לי שזו לא בעיה,אחרי שעליתי למחלקה החדשה הצוות בתינוקיה שהיה מאוד מיושן(ברובו הגדול)גם ניסה לשכנע אותי כל הזמן להשאיר את התינוקת בתינוקיה,ולתת מטרנה במקום להניק,איימו עלי שאם תמשיך לרדת במשקל(ירידה שהייתה לגמרי נורמלית,למרות שהיא נולדה קטנה)שלא ישחררו אותנו ויכניסו אותה לפגיה.
    אני מקווה שדברים השתנו שם בשנים האחרונות,אני באופן אישי אחזור רק אם מסיבה כל שהיא לא תהיה לי ברירה....
  • גיסתי ילדה שם
    בית חולים דתי
    צות מעולה כך היא אמרה יש גם דולות בחינם של איזה ארגון
    והיא היתה ממש מרוצה
    שיעבו לך בקלות וידים מלאות
  • ילדתי שם אחרי פעמיים שילדתי בבלינסון.
    המיילדות חמודות, יש שם גם מתנדבות בחדר לידה שעוזרות למיילדות שלי מאוד עזרו.
    אבל רציתי לידה בכריעה והיא כל הזמן הכריחה אותי לשכב, ושאלה אותי מליון פעמים אם אני רוצה אפידורל, למרותש עניתי לה "לא!!!"
    במחלקה- שמעתי כל כך הרבה דיבורים ושבחים על קומה 7 שזה ממש כמו בית מלון..
    ו- וואלה לא השתגעתי.
    ילדתי בשישי בבוקר, ובשבת כל בני ברק הגיעו לבקר במחלקה.. היה ממש צפוף, אי אפשר לעבור לתינוקייה.. וזה לא הכי נעים אחרי לידה.
    חוצמזה שהחדר שלי היה קרוב לתינוקיה אז לא יכלתי לישון מרוב רעש של הבכי.
    פעם הבאה נראה לי שנחזור לבלינסון..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • לא הייתי שם יש המלצות לכאן או לכאן כמעט כמו בכל מקום זה די תלוי ביום בו את ננופלת מי הצוות וכמה עומס יש
    מאחלת לך שיהיה במקום בו יהיה תזכי ליחס טוב מחבק ועוזר ושיעבור בקלות ובידיים מלאות בעה
  • בע״ה זה הכי חשוב

• ילדתי שם את אלעזר וחני, לפני 5 שנים

ולפני שנה,

מאד נהניתי מהצוות והמיילדת היתה מקסימה!

אוירה מאוד טובה, ממליצה בחום!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה