אני כנראה בהריון! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני מספר חודשים עברתי הפסקת הריון יזומה בחודש מתקדם לאור בעיה רצינית שהיתה לעובר. באותו הזמן לא רציתי להביא יותר ילדים, לא האמנתי איך זה קורה דווקא לי, אני שעושה הכל לפי הספר, ודווקא הברוך הזה נופל עלי.
    אני לא מאמינה איך אחרי כל הימים הלא קלים האלה, והקושי, אני מצליחה להקים את עצמי, לאסוף את עצמי מחדש, ולתכנן את העתיד מחדש.
    החודש, אחרי שקיבלתי יותר מידע על מה שקרה, והבנתי שלפעמים הדברים לא תלויים רק בי או בתורשה... ושלפעמים יש טעויות של הטבע... ואחרי שהחלטתי להסכים עם זה, ולהפסיק לחפש את הסיבה, החלטנו שוב לחזור ולנסות לעשות ילדים...
    לפני כמה ימים עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שאני בהריון, הבדיקה יצאה חיובית תוך שניה, והסימן היה ברור ויפה. אני חייבת לומר שזה נתן לי רגע של שמחה, רגע של נחת, ותקווה שאולי הפעם זה כן יצליח ונזכה להרחיב את המשפחה.
    יחד עם זאת, יש בי חששות, ואני מקווה שהפעם הכל ילך כמו שצריך, ושההריון יהיה תקין, שהעובר יהיה בריא ושאני אזכה להיות אמא!!! (כמה המילה הזו חזקה - אמא)
    ביום רביעי אני הולכת לעשות בדיקת דם להיות ונקווה שאכן תהיה תשובה טובה.
    כולי תקווה להתחיל את ההריון הזה ואשתדל שתמיד יהיו אנרגיות חיוביות ותמיד להאמין בטוב.

קצת סבלנות אמר הצב לצבי, לך לאט לאט, ובסוף גם אתה תמצא את הנחלה... והכי חשוב שתהיה עוד תקווה.
12 תגובות
עמוד 1
  • עשית לי צמרמורת....

דבר ראשון, אני לא יכולה אפילו להתחיל ולתאר לעצמי את מה שעברת... אני עברתי לפני ההריון הזה גרידה בשבוע 8 והייתי מדוכאת תקופה.

דבר שני- אני מאחלת לך הרבה הרבה בריאות ואושר הצלחה בהריון ובכל דבר שרק תרצי ...

והלוואייי הלוואייי ואת בהריון מחזיקה לך אצבעות..ומתפללת בשבילך להריון ארוך מלא ומשעמם כל כך!!
    טולי חתולי
  • המון המון בהצלחה!
    החיים חזקים מהכל
  • מזדהה עם כל מילה שכתבת, כמו שסיפרתי בעבר גם אני לצערי עברתי גרידה בשבוע 12 בגלל עובר הידרופי. איך אמרת? לטבע חוקים משלו.... ברוך השם שנקלטתי אחרי חודש וקצת והיום כבר בשבוע 30 מאחלת לך ממעמקי הלב אותו הדבר. מי יתן ויהיה לך הריון בריא חזק ותקין. מחזידה לך אצבעות ומאחלת לך המון בריאות... אל תתיאשי ותשמחי עכשיו זה הזמן שלך. את תראי שתקבלי בעה פיצוי מדהים עמ כל הסבל שעברת... יהנה לך בן או בת מדהימים!!!
  • מזדהה עם כל מילה שכתבת, כמו שסיפרתי בעבר גם אני לצערי עברתי גרידה בשבוע 12 בגלל עובר הידרופי. איך אמרת? לטבע חוקים משלו.... ברוך השם שנקלטתי אחרי חודש וקצת והיום כבר בשבוע 30 מאחלת לך ממעמקי הלב אותו הדבר. מי יתן ויהיה לך הריון בריא חזק ותקין. מחזידה לך אצבעות ומאחלת לך המון בריאות... אל תתיאשי ותשמחי עכשיו זה הזמן שלך. את תראי שתקבלי בעה פיצוי מדהים עמ כל הסבל שעברת... יהנה לך בן או בת מדהימים!!!
  • 55555555
    המשך קל ותקין
    ותעדכני
  • בהצלחה
  • תודה רבה. הפורום עזר לי המון בתקופה הפחות טובה... קראתי כל הזמן את פוסטים בפורום וזה עודד אותי .. ורק עכשיו החלטתי לפתוח כאן חשבון. מקווה באמת לשתף רק בדברים טובים.

קצת סבלנות אמר הצב לצבי, לך לאט לאט, ובסוף גם אתה תמצא את הנחלה... והכי חשוב שתהיה עוד תקווה.
  • מצטערת על שהיה ומקווה שבעה הפעם יהיה הכל תקין ל9ח' מלאים ועגולים ובסופם בריאות ותינוק /ת חמוד/ה והחששות טבעיים ואת תראי בע"ה שמבדיקה לבדיקה יהיה קל יותר
  • איני יודעת מדוע קורים דברים כאלו
    ואיך מתמודדים
    קרה גם אצלנו במשפחה לבן דוד שלי ואשתו בהריון הראשון שלהם
    לידה שקטה בחודש מתקדם לצערנו
    והיום הם הורים מאושרים לשלושה ילדים מקסימים- שני בנים ובת!
    תהיי חזקה וחשבי חיובי
    מחכה לעדכונים ממך ומאחלת לך הריון ולידה בשעה טובה ומוצלחת
  • ברוכה הבאה אביבית
  • וואוו כתבת מקסים
    פייס: ortal_hori

• תודה רבה. הפורום עזר לי המון בתקופה הפחות טובה... קראתי כל הזמן את פוסטים בפורום וזה עודד אותי .. ורק עכשיו החלטתי לפתוח כאן חשבון. מקווה באמת לשתף רק בדברים טובים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה