היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שיהיה בהצלחה אנחנו מתחסנים אחרי החגים בגלל אמא שלי
"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
גם אנחנו שקלנו לקחת את כולם יחד אחרי החגים. אבל הרופא אמר לפצל ולתת לגדולים מוקדם יותר אז לקחתי.
מה ההגיון בזה? שאלת את הרופא? סתם סקרנות...
לדעתי לא צריכה להיות שו בעיה . בני עבר חיסון הזה לפני כי 3 שבועות . זה בדיוק שניה ולא מובן לי עדיין כל הרעש שעשו מסביב . http://www.holdthatpic.com/
זה יעבור בקלות.... גם אנחנו עשינו את החיסון
הוא הסביר שמנדיי מחוסן מהשליש השלישי להריון עד גיל חצי שנה ויותר פשוט לשמור עליו מהגיינה מעל אחים שלו. הגדול כבר הולך לשירותים ומנגב לבד וחני גם לא פשוטה בשמירה על הגיינה. שובבה גדולה שמכניסה הכל לפה ואווכלת מהרצפה בלי שמישהו ישים לב
זה היה בזמן - גילו אצלכם בירושלים פוליו, שמעת פייס: ortal_hori
איך עבר החיסון?
נו, מה הפלא, מתוקונת? משחררים חיידק פראי שיוצא בצואה של הילדים, וחיסנו חצי מירושלים, אז מה הפלא? אם כבר מוזר שלא פרסמו שהנגיף נמצא בגוש דן, כנראה מחכים לתיזמון מתאים, כזה שידרבן אותנו לחסן.
גמני קבעתי תור לאחרי החגים לכולם (כולל חיסון של שנה ..)
היה בסדר
אחת ויחידה, מצאו בביוב הירושלמי, זה היה אתמול בכותרות.
נו טוב בביוב כמו שאמרת זה די הגיוני..
איפה השכל? ברגע שמתחסנים מקבלים את הנגיף שיוצא בצואה לביוב. ברור.
רק מעניין איך עדיין לא מצאו גם בשאר האיזורים?
אני חושבת שעשית בשכל. אני גם חיסנתי
עוד משהו- תשימי לעצמך מגבת ידיים רק לך, בגובה שהקטנים לא מגיעים אליו. אני חושבת שכדאי ללכת על בטוח..