היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אבל אני בהריון!!!!!!!!! בשבוע 6,והנסיכה שלי רק בת ארבעה חודשים.שה׳ יתן לי כוחות להעביר הריון תקין וקל וכוח לגדל את הנסיכה עם כל האהבה שיש בי .וזהו ..השבוע אלך לעשות בטא ואעדכן
16 תגובות
עמוד 1
מזל טוב
מזל טוב! ללמוד לקבל מתנות באהבה... לא כל אחת זוכה.
שמחות! אושר והריון תקין ובריא!
l]
מזל טוב!!!!!!!!!
טולי חתולי
מזל טוב שיהיה קל ותקין בע"ה
וואוווו
תתחילי לצבור כוחות מעכשיו פייס: ortal_hori
הם יהיו החברים הכי טובים בעזרת השם ותגדלי אותם כמו תאומים.......
ב"ה
וואו איזו בשורה!!!
שיהיה בשעה טובה,,
מזל טוב ענקי!!! המשך קל ותקין..
מזל טוב!!!
איזה כיף זה כמו עם הקטנים שלי כשהקטנה שלי הייתה בת 5 חודשים נכנסתי להריון הם יהיו חברים טובים
ואוו מזל טוב!!! לדעתי זה הכי כיף גם אני רוצה ככה המשך הריון תקין!!!
תודה בנות יקרות ! אני מניקה בבוקר ובלילה לפני השינה ..והשאר מטרנה
יש לי הפרשים של 5 חודשים בין הילדים זה מבורך! ברור שיש תקופת הסתגלות ואת ממש כאילו מגדלת תאומים אבל זה לא לגמרי ככה בד"כ עד שאת יולדת הקטנ/ה מתחילים כבר ללכת וזה מקל עלייך באיזשהו מקום.
מה גם שאני בעד להביא אחד אחרי השני, להיות אמא במשרה מלאה לתקופה של כמה שנים ואז את מסיימת עם גילאי הינקות.. תחשבי אלו שעושות הפסקות של כמה שנים זה כל פעם מחדש הגיל הפצפון ולהתחיל שוב לתמרן.
הכי חשוב שיהיה בקלות ובבריאות! ושבאמת בע"ה כל בנות ישראל תזכנה במתנה הנפלאה הזאת - האמהות!
יואו איזה יופי שיהיה המון מזל טוב . אין דבר יותר טוב מהפרשים קטנים. את תראי שהם ידגלו כמו תאומים ויהיו החברים הכי טובים