רוצה לשתף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל..
    בהריון ראשון אני נקלטתי אחרי שנה וחצי של ציפייה
    ואת הריון הנוכחי אני ובעלי תכננו ורצינו מאוד
    שגיליתי בבדיקה ביתי שתי קווים שמחתי מאוד וכך גם בעלי
    אבל הוא לא בידיוק אכפתי כמו בהריון הראשון
    למשל בהריון ראשון הוא מאוד דאג והיה חי כאב בטן היה נלחץ ושהייתי מרגישה לא טוב הוא ישר היה אומר בואי נלך לבדיקה.
    לפני כמה ימים היה לי כאבי בטן שאמרתי לבעלי כי אני מאוד נלחצתי והוא התנהג כאילו כלום.
    אמרתי לו היום אני מהצהריים לא מרגישה את העוברית ואני מפחדת והוא אומר לי ״ אל תפחדי הכל בסדר
    ברוך ה׳ הרגשתי אותה בערב ונרגעתי.
    הוא לא דואג לי כמו שדאג בהריון ראשון
    הוא לא מתרגש כמו שהתרגש בהריון ראשון
    ושוב פעם אני מציינת שמאוד רצינו את הריון הזה והיה מתוכנו..
    אז מה קורה פה?
    כל פעם שאני מרגישה אותה אני מאוד מתרגשת ומלטפת את הבטן ואפילו התחלתי לחשוב על השמות.
    ששאלתי את בעלי איך השם הזה.. הוא אומר חי יפה וזהו!
    לפני כמה ימים אמרתי לו ״ מעניין איך היא תיראה? למי היא תיהיה דומה? אז הוא ענה לי ״ כן
    וזהו.
    שאמרו לי בערכת משקל שהיא קטנה בשבועיים אני מאוד נלחצתי, אתן בטח זוכרות
    ובעלי הוא ההפך. לא היה נראה שנלחץ.
    הוא היה איתי בסקירות/שקיפות
    אבל הוא לא מראה התלהבות .
    איך זה אצלכן ? איך בעל התנהג?
    פשוט מעניין אותי...

4 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מאוד טבעי שבהריון הראשון נלחצים מכל פיפס ורצים כל רגע לקופת חולים לבדוק ..
    ובהריון השני יותר רגועים לרוב גם הנשים
    אז יכול להיות שפשוט הוא פחות היסטרי וזורם וכו' ואת צריכה ליזום שיחה לומר לו מה את חושבת לדבר לליבו שקשה לך הורמונים שאת לחוצה כי את מפחדת מכול מיני לא עלינו ואת מעוניינת שיהיה יותר שותף פעיל יבין יתמוך גם אם לא נראה לו לבדוק שיעשה זאת כדי להרגיע אותך כי זה ירגיע גם את העוברית וזה שווה את השקט של שתיכן פשוט תסבירי לו ולליבו
    אופציה נוספת שהוא לחוץ והוא מבין עכשיו את סדר גודל הדברים אז הוא פשוט מתרחק וקצת פוחד וגם כאן את צריכה לשבת ולדבר איתו שהכל יהיה בסדר ותלמדו להתמודד עם הכל וכמובן שחשוב לך שעכשיו יהיה יותר לצידך יותר אכפתי קשוב ומבין...
    ובכלל לדעתי לא תזיק לכם שיחת תאום ציפיות אפילו דרך גורם שלישי שיחזק את הקשר בינכם עוד ילד למשפחה שיש בה קצת קשיים לא טוב אז אולי תשקלו לפנות למישהו שיסייע לכם להגיע לעמק השווה יחד
    בהצלחה
  • ב"ה

אז אצלי ככה דווקא אחרי הלידה של חגי זה היה,
    אחרי תקופה החלטתי לדבר איתו על זה : הרגשתי כאילו הוא לא ממש מתחבר לחגי ומה הוא ענה לי: ראיתי שאת מסתדרת טוב מאוד איתו אז לא רציתי להפריע
  • בגלל שאני נשואה בפעם השניה וזה ההריון הראשון שלי עם הבעל החדש
  • אני מה זה מבינה אותך -אצלי זה בדיוק אותו הדבר. למרות שגם בהיריון ראשון הוא לא ממש השתתף (אף פעם לא באה איתי לבדיקות פרט לסקירה) אבל בהריון הראשון עדיין היה רגיש יותר אלי, מישש את הבטן התלהב שהעובר זז, ועכשיו כלום זה כאילו אין לו רגש בכלל וההריון הזה הרבה יותר קשה לי מהראשון.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה