הפרשות או מי שפיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני מאתמול בערב ממש בלחץ.

יצאתי מהמקלחת וכעבור שעה ראיתי טפטוף על התחתון והיה לו ריח מוזר.
    אין לי מושג אם זו הפרשה או ירידת מים. זה הריון ראשון ואני ממש לא מנוסה.

יש מצב שירדו לי המים שהייתי במקלחת ולא שמתי לב ?
6 תגובות
עמוד 1
  • הי.. איזה קטע! אני בדיוק באותו יום כמוך.. שאלתי אתמול את המכינה ללידה שלנו, היא אמרה שבד"כ קשה לפספס ירידת מים כי זה ממשיך לטפטף, לא נעצר.. תבדקי אם ממשיך, ואת יכולה גם לקנות בסופר פארם את הפדים שמזהים אם זה מי שפיר..
  • באיזה שבוע את? אם את ממש בסוף זה יכול להיות, לא תמיד מי שפיר נשפכים כמו דלי מים. אצלי ירדו המים בשירותים אבל תוך חצי שעה התחלתי להרגיש בחילות אז נסענו למיון נשים. לכי לפי תחושת בטן אם זה נראה לך כמו התחלה של לידה עדיף לנסוע למיון במקרה שזו אזעקת שב יחזירו אותך הביתה.
  • איזה כיף שיש אתכן מתרגיעות ועוזרות :)

אבל אם זה היה במקלחת איך אני אמורה להרגיש ?

ואם זה היה רק טיפה זה נורמלי ?

• קשה לפספס ירידת מים
    בהריון ראשון היה לי ירידת מים
    אם זה ירידת מים אז ממשיך לטפטף..
    וזה הפסיק אצלך? יכול להיות שזה היה הפרשות?!

• איזה קטע שלושתנו באותו שבוע ויום 32+6
    כמו שאומרות המנוסות פה וממה שהסבירה לי
    הרופאה מי שפיר לא מפסיקים וזה יורד כמו פיפי

• בריחת מים יכולה להיות במכה אחת, או בטיפטופים... הקטע שזה ממשיך וממשיך וממשיך בלי יכולת לשלוט על זה.

אם זה ממשיך, הייתי מציעה ללכת להבדק לכל מקרה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה