חיסון פוליו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, חדשה כאן בפורום, הריון שלישי
    התיעצות לגבי חיסון הפוליו: לפני שידעתי שאני בהריון התקבלה החלטה בביתינו שלא לחסן את הילדים(בני 8 ו-5) בחיסון החי המוחלש
    עכשיו נראה לי שהקלפים קצת התהפכו...מתלבטת מה לעשות
    האם בכל זאת לחסן אותם על מנת להגן כביכול על התינוק שיוולד?
    אני אישית נגד החיסון הזה

דעתכן?
2 תגובות
עמוד 1
  • תחסני... בלי קשר תחסני .

אם את רוצה אני אשלח לך קישור של חברה ותביני את המשמעות :)

• בבקשה-ארוך אבל הכי נכון:
    לגבי חיסון הפוליו, משהו שקיבלתי...
    רופאה מספר אחת ד״ר כידון , מומחית באסתמה אלרגיה ואימינולוגיה השמיעה דעתה לגבי חיסון הפוליו. בזמנו גם נתנה הסבר בתקשורת על חיסון לאבעבועות רוח כשרק נכנס לסל וכולם עשו רעש. להלן ריכוז דבריה:
    בנות יקרות - אני רושמת לכן עכשיו את כל רשמיי עד כה.קראתי, דיברתי, התייעצתי המון, עם אנשי מדע, אנשי רפואה, אחיות, מומחים - קיבצתי את כל המידע מהם במח הקטן שלי ואני מביאה לפניכן את תוצאות המחקר הפרטי שלי - בשורה התחתונה שכל אחת תעשה מה שהיא חושבת לנכון ותיקח אחריות על הילדים שלה (ועל הילדים שעוד יהיו לה....).
    נגיף הפוליו קיים. פראי, קטלני, מסוכן. הוא קיים. הוא נעלם ב- 2005 ולכן החליטו להפסיק את שגרת החיסונים ששילבה את החיסון המומת עם החיסון המוחלש. אבל אנחנו מדינה של מהגרים, והם הביאו איתם את הנגיף הקטלני. בתחילה בדרום, אבל הופ הנה זה ברמלה, הנה זה בלוד והנה אתמול זה כבר הגיע לחדרה.
    עניין של זמן עד שזה יגיע לנס ציונה, לראשון, לתל אביב קודש הקודשים.
    עכשיו דמיינו לכם את הבת שלי, שהחלטתי לא לחסן אותה במוחלש, בהפסקה בבית הספר, מה לעשות הטבע קורא לה והיא הולכת לשירותים. היא באמצע משחק. היא כל כך ממהרת לחזור למשחק עם החברות והיא יוצאת בריצה מהשירותים בלי לשטוף ידיים. לרועה מזלה, היא נגעה בידית, שנגע בה ילד שלא חוסן במוחלש) שדוד שלו היה ברמלה עם הפועלים בבניין ונדבק והדביק אותו ואבוי עכשיו הבת שלי, שבדיוק אוכלת את הכריך ולא שטפה ידיים עם סבון 20 שניות מתחת לברז - נדבקה בנגיף. בנגיף הפראי והקטלני והנוראי. הרי לא יקרה לה כלום נכון? היא מחוסנת 4 פעמים עד עכשיו במומת. מקסימום - יהיה לה קצת כאבי בטן. מקסימום, שלשולים. אבל מה - הנגיף החמוד יושב לה במערכת העיכול בקולטנים שם, ומחכה. שום דבר לא הורג אותו כי היא הרי לא מחוסנת במוחלש (המוחלש מפתח נוגדנים במערכת העיכול, המומת מחסן את מערכת הדם). אבל היא נשאית של הנגיף. היא יכולה להיות נשאית שלו גם 20 שנה. מי יודע מה מתפתח אצלה מהנגיף במערכת העיכול. והנה עברה שנה, עברו שנתיים ואני שוב בהריון ויולדת תינוק קטן ובריא וחמוד ועם זאת חלש ופגיע. והנה הבת הגדולה שלי שוב לא רצתה לפספס תוכנית חשובה מאוד בטלויזיה ורצה מיד אחרי השירותים החוצה בלי לשטוף ידיים. והנה הבת האחראית והמקסימה שלי שכל כך דואגת לאח שלה, בסך הכל רצתה לתת לו מוצץ כי הוא בוכה, והנה הופ חלה הדבקה! מה קורה לתינוק קטן ופגיע שנדבק בגיל חודש בנגיף פראי וקלטני? אלוהים ישמור. פוליו! כולם זוכרים מה זה? פוליו!!!!! משתק!!!! ואף יכול לגרום למוות. מי יזכור בכלל בעוד שנתיים את כל בהלת הפוליו ואת כל הוויכוחים והדיונים על חיסון ומי כן התחסן ומי לא התחסן. ואני אצטער כל חיי על שלא חיסנתי את הבת שלי.
    והנה סיטואציה אחרת - אני מחליטה לחסן את הבת שלי בחיסון המוחלש. היא כבר מחוסנת במומת מה שמבטיח בטיחות אדירה של החיסון. זה מוכח. זה וודאי. זה בדוק.מ-99 עד 2005 מליוני ילדים במדינת ישראל התחסנו ככה. מאות מליוני ילדים התחסנו ככה בארה"ב. לאף אף אף אחד לא נגרם נזק. וזה חיסל את הפוליו בביובים. הבת שלי תהיה מחוסנת. לא יקרה לה כלום! הבת שלי אמנם תהיה נשאית של הנגיף. אבל לא של נגיף פראי וקטלני. של נגיף מוחלש, של נגיף מבוקר שיעודד ייצור נוגדנים כלפיו. זה מטרתו. גם אם היא תדביק אחרים - היא תדביק אותם בנגיף מוחלש מוחלש ומבוקר. מה עדיף? שהסבתא שלי עם מחלת כשל מערכת חיסונית תידבק בנגיף פראי או בנגיף מוחלש? נכון שעדיף שהיא בכלל לא תידבק אבל הנגיף פה, לידנו, מתקרב בצעדי ענק.
    ההיסטריה - כל כך דואגים מה החיסון הזה יעשה.....אבל אתם עוצרים לחשוב מה הפוליו יעשה? זה פוליו. לפני 50 שנה ילדים שהיו בריאים פתאום הפכו למשותקים. החיסון הזה בשימוש בכמה מדינות כבר שנים. ואין שם פוליו!
    אתם חושבים על המדוכאי חיסון - בדיוק בגלל זה לחסן! אם מדוכא חיסון ידבק בפוליו פראי - מה יהיה עליו? וזה יכול לקרות כי יש פוליו! וזה יכול לקרות כי כבר יש 100 נשאים בישראל!!!
    אתם חושבים למה אני צריכה לחסן את הילדים שלי בגלל קומץ אנשים שבחרו לא להתחסן מתוך אידיאולוגיה - למי בכלל איכפת מהם? לא חושבת עליהם בכלל.
    תחשבו על הילדים שלכם שעוד לא נולדו. תחשבו על הילדים של האחים שלכם שעוד לא נולדו. תחשבו על התינוקת הקטנה של השכנה שעכשיו נולדה ואתם בסך הכל קפצתם לבקר אותה ולהביא לה מתנה קטנה עם הילד הנשא שלכם!
    זהו... פווווווו סיימתי להוציא את הכל.
    ולסיכומו של עניין - אני - מחסנת- ויפה שעה אחת קודם.
    ותודה לכל מי שעזר לי להגיע למסקנה האחראית הזאת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה