מישהי פה עברה הפלה טבעית? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה זמן אחרי נקלטת להריון?
    הרופא אמר לי לחכות לפחות שתי וסטות ואז לנסות להיקלט... פוחדת שיהיו לי בעיות של אחרי הגרידה. אולי אני בסרטים... אבל מאוד חוששת מלהיות בהריון שוב בעקבות ההפלה האחרונה שעברתי, אבל במקביל, מאוווווד רוצה להיות כבר אמא לשניים.

l]
9 תגובות
עמוד 1
  • אויייייייי, כנראה פיספסתי...... רק ראיתי הודעה שאת בהריון ואז סרגל בערך בשבוע 11.....
    מאחלת לך הריון תקין בקרוב....

• לי היה הריון מחוץ לרחם שנפל לבד,
    בבת החולים אמרו לי לחכות גם נראה לי 2 וסתות
    אבל נכנסתי להריון עוד לפני שקיבלתי את הוסת הראשונה
  • ב"ה

קודם כל מאמי המון
  • ב"ה

קודם כל מאמי המון
  • היי בובה..
    קודם כל הצטערתי לשמוע את מה שעברת
  • אני עברתי הפלה טבעית בשבוע 7 בהריון ראשון.......ללא גרידה.
    הלכתי אז לד"ר חן שהוא מנהל מחלקה במעייני הישועה ונחשב מאוד-והוא אמר לי לחכות וסת אחת ואז לנסות דהיינו לוסת התקינה הבאה שאחרי ההפלה.....
    באותה וסת נקלטתי.
    אבל אני לא בטוחה נראה לי שבגרידה ממליצים 2 וסתות......צריך לתת לגוף להתאושש מהטראומה...וכפי שהבנתי אז מד"ר חן הסיכוים להפלה נוספת ח"ו אם לא מחכים כראוי גדלים....למרות שהגוף צאוד פורה.......
    אז זה היה הריון ראשון שלי אז כמובן שמאוד מאוד רציתי להכנס להריון........אבל לא היתה לי ברירה אלא לחכות ......
    אני מאחלת לך מכול הלב שבעז"ה תקלטי במהרה במהרה!!!!להריון קל ותקים ולתינוק בריא !!!!!!!!!!!!
    אני יודעת שזה קשה כי גם אני עברתי את אותה החוויה(אולי קצת פחות קשה) אבל תיהיה בטוחה שבעז"ה אחרי שתקלטי את מהר מאטד תשכחי מזה.......
    ותססירי חששות מלבך בקשר להריון......תחשבי חיובי זה הכי חשוב!!!
  • אויש... כתבתי וסתות עם ט' בטעות...

l]
  • אני עברתי הפלה טבעית בלי התערבות רפואית רק חיכינו שהדימום יפסיק והבטא תרד חיכיתי מחזור אחד ואחריו נקלטתי להריון הזה אביבית
  • אני עברתי הפלה טבעית בשבוע 8, (אבל כעיקרון גילנו את זה רק בשבוע 10) שהפסיק הדופק... היה לי מאוד קשה עם זה.

אני התייעצתי עם רופאה שאמרה לי שעדיף לחכות 3 חודשים. וזה באמת ככה היה חיכתי 3 חודשים ובחודש ה-רביעי נקלטתי ישר.

אני הרגשתי ממש רע - אני מקווה שאת לא ככה.

ההריון שלי עכשיו מאוד שמח ואני מאוד מאושרת. שומרים עלי מלמעלה. :)

טולי חתולי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה