היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות, זה זמן מה שאני משתתפת פסיבית בפורום, קוראת את הודעותיכן ושואבת מהן תמיכה. עכשיו אני "חוצה את הקווים" וגם כותבת... זה יהיה קצת ארוך, אז סליחה מראש על החפירה. בעלי ואני מנסים להרות - להביא לעולם ילד שני (עם הבת הראשונה היה הריון ספונטני לאחר 3 ניסיונות). לפני 10 חודשים בערך הפסקתי ליטול גלולות, ולפני חצי שנה בערך התחלנו לתזמן את היחסים סביב הביוץ (הוסת שלי ממש לא סדירה, אבל בד"כ ההערכה שלי לגבי מועד הביוץ הייתה נכונה). אבל לא קורה כלום. כל פעם אני מתאכזבת מחדש. ואין לי את מי לשתף. כמובן שבעלי מודע לאכזבה, אבל אני לא רוצה להעיק עליו. הרי גם הוא מאוכזב. משפחה וחברים לא יודעים כלום, ואני מעדיפה שכך זה יישאר. הם נהדרים ותומכים, אבל יש להם נטייה להתערב יותר מדיי ולעתים גם להלחיץ, וזה ממש לא מתאים לי. לא עכשיו. לפני יומיים, ביום ה-11-12 לאחר הביוץ המשוער, היו לי הכתמות קלות ביותר. היו לי גם התכווצויות ברחם. והיה נראה לי מוזר שהוסת לא מגיעה במלוא עוצמתה (כך לפחות זה היה בפעמים האחרונות - ישר החל דימום). כמובן שהציפיות עלו לשמיים. עצרתי את עצמי בכוח מלעשות בדיקה ביתית (הרי זה מוקדם מדיי). ואז הגיעה האכזבה - הבוקר כבר היה קצת יותר דימום. אני גם מרגישה את התחושות שנלוות לוסת. הראש כבר מבין שהוסת תגיע. אבל בסתר לבי, אני עדיין מקווה. תודה שקראתן ושתיהיה לכולנו שנה טובה ופוריה, עם הריונות תקינים. חתימה טובה.
פלונית
4 תגובות
עמוד 1
מתוקה שיהיה המון בהצלחהה! מאחלת לך השתתפות פעילה בפורום מעליינו בקרוב מאוד! בהצלחה
היי פלונית , קודם כל, תמיד אנחנו כאן אחת בשביל השניה...בשביל להקשיב, לתמוך ולשתף! אני יכולה להעיד על עצמי שזה הרבה יותר קל לישיף הכל ממש הכל עם בנות שלא מכירות אותך ועד כמה וכמה שהן במצבך..
ראשית כל, תשמחי - את היית כבר בהריון ברוך ה׳ ויצאת בידיים מלאות, כבר אין שום בעיה!! אין מה לעשות עם הנושא של האכזבה, זה משהו שלא משנה כמה יגידו לך שאיו מה להלחץ ובלה בלה בלה זה בתוכנו, בראש ובלב שלנו, אבל בשביל זה אנחנו כאן, לחזק אחת את השניה.
אל תדאגי, כמו שאני אומרת לעצמי כבר 10 חודשים (ואין לע עדיין ילדים) שזה יבוא, וגם אני מתאכזבת מחדש וכולן מסביבי בהריון אבל לא נורא, זה יגיע...
אז תחבקי את בתך חזק חזק ותאמיני בבורא עולם!
"להתחיל הכל מהתחלה כמו לנשום בפעם הראשונה..." [url=http://www.desiglitters.com/smile/glittering-mickey-smile-graphic/]
תודה, בנות. אתן מקסימות. מאחלת לכולנו התעברות מהירה והריונות תקינים. גמר חתימה טובה ושנה טובה.
כל דבר יגיע בזמנו.... מאחלת לכולם הריונות תקינים!!!!!!!!!!!!