היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול הייתי בסקירה מוקדמת והרופא ציין שיש לי שליית פתח ואמר שזה לא נורא ויכול להשתנות רק לא לקיים יחסים עד הבדיקה הבאה קראתי קצת באינטרנט מה זה אומר ונורא נלחצתיי היה למישהי?? יש ממה לדאוג?
היי לי הייתה שיליית פתח שלא עלתה ואני ממש לא רוצה להלחיץ אותך אבל תנוחי בינתיים כמה שיותר לא לקיים יחסים אצלי זה נגמר בדימום מסיבי בשבוע 35 טיפול נמרץ ניתוח חירום מאוד מלחיץ תעשי מה שהרופאים אומרים ומחזיקה לך אצבעות שהיא תעלה
כמו שאמרו לך עדיף לחכות שלא יהיו לך דימומים. לי היה ואכן נהיו לי דימומים מפחידים (שרק עכשיו אני מבינה שזה נגרם כנראה בגלל השיליה...) ב"ה לאחר 2-3 שבועות מהסקירה המוקדמת זה הסתדר השיליה עלתה למעלה. בד"כ מנתחים בכזה מצב וצריך לידע את הצוות המנתח. (זה מה שאמר לי הרופא בסקירה....
הסיכוי שהיא תעלה הוא סיכוי טוב כי השילייה היא כמו בלון היא עולה פשוט תנוחי ובלי סקס בנתיים
הרחם גדל ויחד עם הגדילה השיליה משנה מיקום ,אם יש לך שילית פתח לא שלמה ,לא ממש על הפתח אז הסיכויי שהיא תעלה מאוד מאוד גבוהה ,לדעתי בגלל זה הרופא אמר לך אל תתדאגי היא תעלה . עכשיו תרגעי ,אל תקיימי יחסי מין בנתיים והכל יהיה בס'דר