איך יודעים שיש בקע טבורי??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי כאבים בטבור הוא קצת שינה צורה בגלל שגדלתי
    השאלה איזה מצב צריך להדליק נורה אדומה וחשש לבקע??
    אם עכשיו כואבת לי מה יהיה בחודש שישי שביעי ואפילו בסוף?

11 תגובות
עמוד 1
  • הייי לך :)

לא יודעת לענות לך .. לא מבינה בזה..

בידיוק הגבתי להודעה של שרון שרשמה שהיא הייתה מאושפזת יומיים בגלל כאבים בטבור וגילו שיש לה בקע בטבור..
    אולי היא תוכל לעזור לך

תרגישי טוב
  • הכירורג נגע לי באזור הטבור ואמר לי להשתעל וברגע שהשתעלתי ישר אמר לי שזה בקע טבורי. עדיף לבדוק במידה וזה כואב כי הבנתי שאם זה היה לא חופשי היו מכניסים אותי לניתוח

• הכירורג נגע לי באזור הטבור ואמר לי להשתעל וברגע שהשתעלתי ישר אמר לי שזה בקע טבורי. עדיף לבדוק במידה וזה כואב כי הבנתי שאם זה היה לא חופשי היו מכניסים אותי לניתוח

• רק כירוג יכול לאבחן בקע.

אם האזור נפוח ואדום הייתי הולכת לבדיקה רפואית. תרגישי טוב
    פייס: ortal_hori

• תודה בנות..
    תודה שרוני אני ישים לב ואם זה יחמיר אני יקבע לי תור

• מאמי תלכי לבדוק כי הבנתי שככל שההריון מתקדם ניהיה קשה יותר וכואב יותר

• כרגע האיזור לא נפוח ולא ואדום.. אלא רק כואב מידי פעם
    וכשיש לי פיפי זה מתגבר

גם אז לבדוק או לחכות?

• זה לא נשמע דחוף.

אני הייתי מחכה קצת. בקע זה כאבי תופת, נפיחות ואודם. לפעמים גם מורגש גוש.

[email protected]
    פייס: ortal_hori

• תקשיבי לגוף שלך הוא בטוח לא יטעה אותך.

• תקשיבי לגוף שלך הוא בטוח לא יטעה אותך.

• כרגע האיזור לא נפוח ולא ואדום.. אלא רק כואב מידי פעם
    וכשיש לי פיפי זה מתגבר

גם אז לבדוק או לחכות?

גם לי היה כאבים מידי פעם לא היה לי לא אדום ולא נפיחות רק כאבים באיזור הטבור פתאום בהתקפות וכשהיה לי פיפי זה התגבר ניגשתי למיון ומשם כירוג בדק אותי ואמר שיש לי בקע טבורי מאוד קטן ובגלל ההריון זה מפריע יותר לאחר ההריון חצי שנה אחרי הלידה אפשר לעשות ניתוח לסדר אתזה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה