היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנותתתת יש לי שילשולים נוראיים - מבקשת סליחה מראש!! מלווים בכאבי תופת אני בקושי נושמת! אפילו גוזלי לא מבין מה נסגר זז לכל הכיוונים מסכן!! הבטן קשה כמו אבןןן לדאוג???
13 תגובות
עמוד 1
כמו שהבנתי מבנות פה זה סימן ל....
בלי לחץ זה יכול להיות וירוס או שהגוף מכין את עצמו ללידה יכול להיות שאכלת משהו שלא בא לך טוב והגוף מוציא את זה מה שחשוב זה לשתות הרבה
לשתות לשתות ולשתות
לדעתי זה סתם וירוס שמסתובב עכשיו
תשתי קולה
תאכלי אורז תפוחי אדמה דברים מוצקים שיסדרו לך תבטן
תרגישי טוב פייס: ortal_hori
אם זה קלקול קיבה אורז דייסתי וצנימים עוזרים מאוד להרגיע (לצערי מניסיון של שנים) מבחינת הפורום ראיתי כמה פעמים כאן שבנות כתבו את זה ממש כמה ימים לפני לידה..... אולי זה המקרה אצלך??
ב"ה
מאמי!! בלי לחץ שילשולים מופיעים בד"כ קצת לפני לידה (אצלי זה נע בין חודש-חודש וחצי לפני) לא כל יום אבל עדיין זה לא נעים זה כנראה הגוף שמכין את עצמו לשם, את כבר תשיעי אוטוטו איזה כיף!!!
יואו תקשיבי, גם אני ככה מהבוקר! הספקתי כבר להיות בשירותים 5 פעמים מ 7 בבוקר ואני משתגעת!!
אני מקווה מאוד שזה וירוס. אני לקחתי לי בקבוק מים גדול והצבתי לעצמי לסיים אותו בחצי השעה הקרובה, כי יכול להיות שזו גם התחלה של התייבשות.
תתחילי לשתות בכמויות עכשיו ואם זה לא עובר - לכי להיבדק.
תעדכני מה איתך...
לי לפני שתי הלידות זה הופיע אומרים סמנים ללידה שהיא קרובה אבל יכול להיות גם וירוס קל בכל מקרה מקווה שיחלוף מהראביבית
רציתי לעדכן שמהבוקר נרגע לי, שתיתי בכמויות...אין לי בעיה לשלשל כל עוד זה הכנה של הגוף לקראת...חחחחח נדפקתי לחלוטין אה???
קפץ לך לתשיעי כמה מרגששששש .... תשיעית יקרה שלי אביבית
אהההה נכון לא ראיתי!!! איזה כיף!!!!
איזה קטע גם לי התחילו היום שלשולים וכאבי בטן נוראיים! האם זה סימן ללידה שמתקרבת?? אני מתחילה מחר שבוע 36... מצד שני גם לבעלי יש את זה גם כבר כמה ימים אז אולי זה באמת וירוס... (לא נראה שהוא הולך ללדת בקרוב... )