עזרה לבחירת עגלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,
    צריכה עזרה ... עגלה עם אמבטיה או בלי??
    ההבדל הכספי מאוד גדול והרבה אומרים לי שזה שמיש לזמן מאוד קצר ובנוסף שיש פתרונות אחרים (עגלה שנשכבת ל170-175 מעלות, הוספת מזרן, הוספץ שק"ש).
    מה אתן אומרות? ואם יש המלצות על עגלות ספציפיות כמובן (וחנות זולה לערוך בה את כל הקניות)
    תודה רבה וחג שמח
14 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    בחירת עגלה תלויה מאוד בתקציד שעומד לרשותכם כפי ששמת לב המחירים נעים מ2000 ש"ח ל- 8000 ש,ח
    אני בילד הראשון קניתי עגלה בלי אמבטיה קשיחה בשני קניתי לאותה עגלה שהיתה לי מהראשון אמבטיה קשיחה כי לא היה הפרש גדול בין הילדים
    ועכשיו אני כבר מחפשת גם עגלה עם אמבטיה קשיחה
    אני מתלבטת בין הסטוקי לפג פרגו בוק פלוס הם שניהם עולות בסביבות 6000 ש"ח
    הפג עולה קומפלט סל קל אמבטיה וטיולון 6000 ש"ח
    והסטוקי עולה 6000 ש"ח בלי הסל קל

שוב ההתלבטות שלי היא המחיר נראה לי מיותר לגמרי לשלם כל כך יקר בשביל עגלה

חשוב שבעגלה היו גלגלים גדולים ושהיא תיהיה יציבה
  • באתר 2bmommy יש סקר עגלות מהמם, שמציג את כל המבחר של העגלות שקיימות היום בשוק- אני מציעה לך להסתכל שם.
    לגבי אמבטיה, אנחנו לקחנו ובעיני זה חשוב מאוד. מה שכן, קנינו עגלה לא יקרה (סייבקס קליסטו) שהיא מעולה וב-2,800 ש"ח (זה היה לפני שלוש שנים, אולי היום עולה קצת יותר), קיבלנו אמבטיה, סל קל וטיולון.

לגבי חנות, אנחנו קנינו במוצצים והיינו מאוד מרוצים- גם מהמחיר וגם מהשירות.
    אני יודעת שיש יותר זולות (יש אחת ברמלה ויש בייבי ירכא), אבל רציתי משהו קרוב יותר הביתה.

• אם את מאזור השרון אני ממליצה על חנות בשם בייבי אאוטלט בכפ״ס,
    המחירים שם זולים והשירות מצוין.
    אנחנו קנינו ברייטקס בי אג׳יל עם אמבטיה סלקל וטיולון ב 3000 שח
  • אם מדובר על לידה ראשונה אני ממליצה להשקיע בעגלה, גלגלים שאין צורך למלא בהם אויר (למרות שהמוכרת טוענת שבטח לא תצרכי), קלה במשקל, מתקפלת בקלות. בקשר לאמבטיה -אני קניתי עם אמבטיה קשיחה בשבועות הראשונים היא שימשה לי גם כמיטה (במקום עריסה), זה גם שיקול, תחשבי על כך.
  • ב"ה

אני אישית גם חושבת שאמבטיה היא לא משו חובה! יש היום עגלות מתאימות מגיל 0 ללא אמבטיה שהן מעולות וזולות יותר,
    אני כשילדתי לראשונה קניתי עם אמבטיה עגלה מעולה של חברת BABYLOVE בגב"ש (שכחתי את שם החנות ) היא הייתה יחסית זולה ( פחות מ2000 ) הייתי בשוק!!! והיום אני לקראת לידה שלישית ואת לא תאמיני איך האמבטיה שלה שמורה מעולה ונראית חדשה לגמרי!!!! אבל זה עניין של מזל!
    ב"הצלחה בבחירה....
  • אני אישית קניתי עם אמבטייה
    במיוחד לתקופת החורף יותר סגור ונעים לתינוק.
    ממליצה על אינגלזינה :)

בהצלחה

• אנחנו גם באותה ההלבטות עכשיו, נוטים שלא לקנות אמבטיה, מכיוון שהיא מייקרת את המחיר באופן לא פרופורציונלי לתועלת שלה. היא משמשת תקופה קצרה , יש טיולונים שעונים על אותם הצרכים, קשת להתנייד איתה בקלות (באוטובוסים וכד') והאחסון שלה בעייתי. אנחנו מעדיפים להשקיע בטיולון טוב ואיכותי, ומקסימום, אם ממש נרגיש שיש צורך, נשכיר מחברים שסיימו להשתמש בה..
  • אם התינוק שלי היה נולד לקראת הקיץ לא הייתי מתלבטת - בלי אמבטיה.
    אבל ב"ה הוא יוולד לחורף ואני אישית העדפתי שיהיה לו חמים ונעים
    ולי שקט באמבטיה.
    קניתי את הפג פרגו וזה מגיע כל הסט ואין אפשרות לפרק את כל הסט.

• תודה רבה על כל ההמלצות
    באמת העניין שזה לידת חורף גורם לי לחשוב פעם נוספת. אבל זה ישמע נורא אם אגיד שזה המון כסף?! גם חדר שינה עולה בין 2000-3000, יש עוד כיסא לרכב, טרמפולינה, תיק לעגלה ואני סטודנטית בשמירת הריון.
    אם הייתי מוצאת טיולון אמבטיה וסל קל עד 3000 אז הייתי קונה.
    הפג פרגו יקר לי מאוד. שמעתי שהבייבי ג'וגר טובה גם... מישהי מכירה?
  • שמעתי גם שהבייבי ג'וגר סבבה, מצד שני הבנתי שהיא פחות מתאימה בהתחלה בלי האמבטיה. יש עגלה של פג, דגם בוק (לא בוק פלוס) שהוא לא בהכרח כל הסט, ויש לטיולון גם משהו שסוגר את החלק של הרגליים, ככה שהתינוק לא חשוף בחורף, והוא נשכב שכיבה מלאה. בקיצור, אני מתחילה לחשוב עליו, אם יש למישהי נסיון איתה, אשמח לשמוע..
    עוד משהו לגבי הבייבי ג'וגר, הרבה הזהירו אותי מהשלושה גלגלים שהיא לא יציבה, ורעיון נוסף שחשבנו עליו זה לשכור ממישהו שסיים להשתמש את האמבטיה: לו זה פותר את בעיית האחסון ולנו זה זול יותר וגם לנו פותר את בעיית האחסון...
  • אגב יש מקום בהרצליה שנקרא עגליס ואלו עגלות במצב חדששש
    איכותיות מאוד במחיר יד שניה, שווה לבדוק!!

• עם אמבטיה. (אם תלדי בחורף זה יהיה מאוד שימושי)
    אנחנו קנינו של מוצי מהיבואן. אבל את יכולה למצוא ביד 2 במצב מעולה.
  • אני בשוק מהמחירים של העגלות
    וכל עוד אמהות עדיין קונות ב6000 ש"ח עגלה
    המחירים תמיד יישארו כך ורק יעלו
    מבחינתי, זו שערורייה
    והרי עגלה היא רק אחת ההוצאות מיני רבות כשתינוק חדש מצטרף למשפחה
  • ישראלית מה האופציות שלך שם ואיך המחירים בקאריביים?? :)
    המבחר שונה או כמו בארץ?? מעניין אותי...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה