קשה לי לחכות.. חייבת לשתף אתכן ): - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..
    כמו שסיפרתי לכן בםעם הקודמת.. החודש אנחנו בהפסקה ורק בווסת הבאה (תחילת אוקטובר בערך) נתחיל את הטיפול הבא. והפרוטוקול הוא ארוך ז"א שהשאיבה וההחזרה יהיו רק בנובמבר.
    וממש ממש קשה לי.
    בהתחלה אמרתי לעצמי שזה לא נורא לנוח קצת וחשבתי שיהיה חודש בלי ציפיות ואכזבות אבל האמת היא שאני לא מפסיקה לחשוב על זה ומרגישה שביזבזתי את החודש!
    אני באמת שמפרגנת לכל הגיסות, בנות הדודות שלי והחברות שבהריון (ופתאום יש מלאאאאאא כאלה)
    אבל אני ממש ממש נעצבת בכל פעם שאני מרגישה שהזמן לא עובר לי ואוקטובר פשוט לא מגיע!!!!!!!!!!

ליטלילי

6 תגובות
עמוד 1
  • הפרוטוקול הקודם היה קצר?
    הארוך יוצר יותר ביציות ויש כאלו שיותר מתאים להן הארוך.
    איפה עשית את הטיפול הקודם?
    תחשבי שאתם נחים בגלל החגים ובגלל שלעיתים יש ציסטות. חודש לפה חודש לשם זה פחות משנה העיקר אתם לכיוון המטרה.
    בהצלחה!
  • מאמי מבינה לליבך כל כך!!!!!!
    מקווה שהזמן יעבור לך מהרררררר ושיהיה כל כך שווה את ההמתנה הזאת שבסופה תקבלי מתנה מדהימה
    בנתיים הרבה

איה
  • איה ולולי תודה.... (:
    לולי אני מטופלת בבי"ח כרמל

ליטלילי

• מבינה מאוד לליבך! אני כבר עברתי פסח וחגים בהמתנות מעיקות ובאמת תחושה של בזבוז זמן נוראי!
    אבל - זה לא תלוי בך בשלב הזה, את לא יכולה לעשות או לשנות את המצב, הזמן הזה יעבור צ'ק צ'אק ואת תכנסי למסלול של הפרוטוקול הארוך ותשכחי את החודש המיותר ה זה.
    יהיה בסדר!
  • היי בובה האמת שגם אני בחודש הפסקה...
    אל תצטערי על הזמן הזה!!
    הגוף שלנו מידי פעם זקוק למנוחה במיוחד לפני שאת מתחילה טיפול מחדש....
    הלוואי שתיקלטי בזמן הזה ללא טיפול!!
    גם אצלי כוווולם בהריון פתאום...
    2 החברות הכי טובות שלי, אחותי 3 בנות דודות ועוד איזה 3 בנות שאני מכירה!!
    כווולם חוץ ממני....זה נורא נורא קשה אבל בסוף גם אנחנו נקלט ונקבל את המתנה הזאת!
    מאחלת לנו חודש של מנוחה שיביא אחריו רק בשורות טובות!!!

"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר
    תפילותייך מתקבלות שם במרומים
    אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך
    שבוקעות את כל הרקיעים "

• שרונה...
    היום. בדיוק היום אחי אמר לי שאשתו בהריון......
    משהו בי מתחיל להחלש לאט לאט
    וזה קשה.

רק אתן מבינות באמת כמה שזה קשה.

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה