מעסיק ומטריד בזמן האחרון ...... למרות שעבר זמן - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כבר לקראת סוף ההריון בע"ה ולאחרונה התחלתי לחשוב יותר מדי ולהיות מוטרדת אני לא עשיתי מי שפיר, ומלא בנות שאני מכירה , גם בגילי (27) כן עשו!
כל הבדיקות שלי תקינות בחלבון עוברי יצא לי 1:20000 הרופאה אמרה שזו התוצאה הכי טובה
החלטתי לא לעשות מי שפיר ועכשיו אני לא מפסיקה לחשוב על זה מישהי גם בסרטים כמוני ? למה זה מציק לי ומדאיג אותי ??
9 תגובות
עמוד 1
גם אני לא עשיתי וגם אני בת 27 וזה מה לעשות טבעי שיתריד אותנו האם הכל תקין
אני לא עשיתי לא בהריון ראשון ולא בהריון נוכחי ברוך ה׳ הבדיקות יצאו תקינות. אני בדעה שאם הכל תקין אז אין סיבה לעשות מי שפיר גם אני נתקלתי בכמה בנות גם שהבדיקות היו טובות הן עשו גם מי שפיר. ואני בת 32 ולא עשיתי כי אם היה צורך אז הרופא היה מפנה אותי. וגם אותך...
פייס: ortal_hori
האמת היא שגם אותי זה מטריד בזמן האחרון ואני מצטערת שלא עשיתי רק בשביל השקט שהיה יכול להיות לי עכשיו וכל הבדיקות שלי תקינות כך שאין סיבה לעשות רק בשביל השקט
גם אני לא עשיתי..אין לך מה לדאוג..יהיה בסדר
מיכל
גם אני בת 27 ולא עשיתי. הבנתי שזה מסוכן. אם כל הבדיקות בסדר אז אולי אין מה לדאוג.... ועוד כל יום באים לי אנשים עם סיפורים על כל מיני תינוקות שנולדו עם מומים ובעיות. ואני מתה מפחד אבל מה לעשות הילדה שלי זאת הילדה שלי איך שלא תיהיה אני אוהבת אותה כל כך כבר מחכה שתצא
גם אני לא עשיתי ואני בהריון ראשון ובת 30 זו בדיקה מסוכנת מאוד קרו מקרים נוראיים בעקבותיה נסו להבין: דוקרים את מי השפיר....... זה אפילו לא נשמע טוב.... אחותי עשתה רק בהריון שלישי בגיל 35 ובגלל שבשקיפות יצא לה נמוך יחסית הסיכוי לתסמונת דאון ותודה לאל שהכל היה בסדר למה להילחץ סתם? ולמה סתם מיליון בדיקות? אם הכל תקין - לדעתי אין צורך יום נעים לכולם
לי יצא 1:730 הרופא אמר לא לעשות ושזה תקין בשבוע שלך הייתי מאוד מוטרדת האם הכל בסדר והאם הילד בריא?? ומחשבות עוברות לקראת שבוע 35... :) כנראה זה משהו טבעי...
הבדיקות מצויינות ואין טעם לעשות ! אני הריון שלישי בת 29 ולא עשיתי ובואי נגיד גם לא חשבתי לעשות רק אם חס וחלילה הרופא היה אומר אחרת! סתם לחץ של הסוף שגורם לך למחשבות מיותרות הכל בסדר !!!!