איך עבר הצום??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לקראת הסוף היתי קצת רעבה אבל עבר ממש בסדר:)

11 תגובות
עמוד 1
  • בס"ד

ברוך ה ממש בסדר קמתי עם הילד בן 3 ב7 בבוקר ותינוקת בת 5 שבועות והנקה אבל ממש בסדר הילד נתן לי לישון לסירוגין והיא ינקה וישנה רב היום לקראת הסוף הרגשתי ראש מרחף אבל ישנתי שעה והסתדר ברוך ה הכל בסדר

• כל הכבוד לכן.

לי היה סיוט מזל שנגמר כבר
    פייס: ortal_hori

• נורא ואיום
  • רק אני לא צמתי ?
    שתיתי המון מים כל הזמן ואכלתי בבוקר כריך ובצהרים כריך
    גם ככה במצב רגיל קשה לי מאוד ואני סובלת אז הפעם אמרתי לעצמי שחבל על הסבל
  • וואי וואי אוראלי טוב ששברת ואכלת ושתית חס ושלום זה יכול לגרום לצירים מוקדמים ואטב שהקשבת לגוף שלך....
    אייך את מרגישה עכשיו??
  • וואי וואי אוראלי טוב ששברת ואכלת ושתית חס ושלום זה יכול לגרום לצירים מוקדמים ואטב שהקשבת לגוף שלך....
    אייך את מרגישה עכשיו??
  • אוריאני מקסימה את
  • טוב עשית
    אל תעשי שום דבר שיעשה לך או לעובר רע!
    תרגישי טוב מאמי

• אני אכלתי סעודה מפסקת ורק שתיתי עד הארוחת בוקר בשעה 10
    בשעה 14.00 פתאום ירד לי הלחץ דם! רעדו לי הידיים, נהייתי לבנה
    והתחלתי להזיע זיעה קרה לא הבנתי מה קרה?? הרי לא צמתי
    אז מה הקטע??? אכלתי מתוק ושתיתי עוד קפה ועבר לי...
    אולי החום??

• עליי עבר בסדר ברוך ה' לא מתי הרופאה שלי אסרה עליי לצום הברזל שלי מאוד מאוד נמוך שוקלעם עגשיו לתת לי ברזל פעם בשבוע דרך הוריד(איום ונורא) ועשיתי גם שאלת רב והוא אמר לי לא לצום כמובן שלא עשיתי ארוחות שחיתות שתיתי ואכלתי במינונים קטנים!!!!!
  • אומנם לא מצתי מלא אבל לא אכלתי רק שתיתי מים באמצע הליה כוס גדולה ובמהלך היום כמה כוסות שיצא הצום הכנתי כוס נס ענקית ואכלתי כמה עוגות ועוגיות שהכנתי , שאכלתי אוי אוי מה שקרה לגוף שלי מכמות הסוכר בעוברינה השתוללה בלי הפסקה וזה היה כואבבבבב ! אבל העיקר שעבר אביבית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה