זה לחץ דם ? ואיך מתנהגים במצב כזה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גמר חתימה טובה לכולן !
    מקודם הכנתי ארוחת לילה מאוחרת לבעלי (אל תשאלו למה בשעה כזו חחחח )
    והסירים כבר רתחו הריחות עלו וניהייה חנוק וחם לי פתאום הרגשתי שמסתובב לי הראש ואני כאילו עומדת להתעלף. אז יצאתי מהר בחוץ לגינה אמרתי זהו זה יגמר בבית חולים ממש הרגשתי שאני עומדת להתעלף וחושך בעיניים. עכשיו הלכתי לחדר במזגן מנסה לשכב להירגע מהטראומה. האם זה לחץ דם נמוך או גבוהה ? פעם ראשונה שאני נתקלת בזה בחיים. מה עושים במצב כזה ???
    כמובן כבר מצב רוח ותאבון אין לי :(
6 תגובות
עמוד 1
  • לי זה קורה הרבה , לחץ דם נמוך.. הרופאה אמרה שזה כתוצאה מעלייה בנפח הדם וזה נורמאלי ..
    אני ישר שוכבת מרימה רגליים אחרי כמה דקות זה עובר :)

• נשמע כמו לחץדם נמוך- לשתות לשתות לשתות!!! נורמאלי לגמרי בהריון, פשוט תאביסי את עצמך במים...
  • תודה. אני האמת שותה המון ביום יום. אני והשירותים זה אחד. היום באמת עוד לא הספקתי לפוצץ את עצמי מים. הבקבוק בדרך אלי עכשיו.
  • נמוך. כל עוד הברזל שלך תקין והמגלובין תקין , אז זה תקין.
    לחץ דם יכול לרדת בהריון , בדכ מרגישים את זה יותר בשליש הראשון, כי פתאום הגוף צריך מלא דם בשביל כל הבנייה של הרחם והעובר.
    אחכ זה בעיקר מופיע במקומות שאין בהם איוורור, מקומות חנוקים, כשעומדים הרבה זמן בתור. (בבנק למשל...גם אין חמצן וגם עומדים)

במצב כזה, יוצאים מהמקום החנוק יושבים\שוכבים עם רגליים למעלה.
    שותים ואוכלים איזה טופי\שוקולד משהו עם סוכר זמין.
  • קורה לי גם

לי אישית היה בהריון לחץ דם מעט נמוך וצריך להזהר מקימה מהירה ומתנועות חדות...

מסכימה עם הנאמר -
    לשכב עם רגליים למעלה,
    לשתות כ-2 ליטר ביום
    לאכול משהו מתוק כשזה קורה
  • תודה רבה לכולן !!! אעשה כל שאמרתן אם חס וחלילה יחזור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה