תוספי ת**** - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן, שואלת שאלה בשביל אחותי -
    האם במהלך טיפולי הפוריות מישהי נעזרה בתוספי ת****, והאם הם היו יעילים? האם מישהי יכולה להמליץ על משהו ספציפי?
    תודה רבה ושבוע טוב לכולן!

הללוש ודינוש היפים שלי

5 תגובות
עמוד 1
  • כמובן שהכוונה לתוספים תזונתיים... האתר צינזר אותי :(

הללוש ודינוש היפים שלי

• בעלי השתמש בעקבות בעיה בזרע
    עלה לנו המון כסף
    ממש לא עזר
    סתם בזבוז כסף
  • היי,
    תנסי לקרוא על מסתיק תימני..
  • אני לא יודעת לשים את האצבע ולומר אם זה הדבר שעזר לי להכנס להריון, אבל סביר מאוד שיש לזה תפקיד חשוב בתהליך..
    אני לקחתי בהמלצת הרופא תוסף שנקרא כמוסות מזון מלכות של סולגאר באופן יומיומי. כל מי שמנסה להכנס להריון יודעת שבתור התחלה חייבים לוודא שהגוף מקבל את כל הויטמינים והרכיבים התזונתיים שהוא צריך כדי להיות מוכן בכלל לקליטה. אצלי בגלל שעלה שחסרים כמה ערכים (וגם בגלל שאני קצת בעייתית עם אוכל..) העדפתי להשלים את החסר בעזרת התוסף.
    ממש לא הייתי פוסלת, להזיק זה בטח לא יכול- רק להועיל!
    תתייעצי עם הרופא שלך או אפילו נטורופת, הם יידעו להפנות אותך..
  • לי הרופא המליץ על פרנאטל + חומצה פולית...

איה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה