היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות גמר חתימה טובה לכולכן ושנה נפלאה מלאה בילדודס חדשים
רציתי לשאול לגבי חזיות מאז תחילת ההריון החזה שלי השתנה מאוד וגדל בערך בחצי מידה- מידה עד עכשיו העניין הוא שהחזיות שלי הרגילות כבר לא נוחות לי ויש ימים שהחזה מתפרץ החוצה מתוכן......
5 תגובות
עמוד 1
נראה לי חבל לקנות עכשיו חזיות הנקה, את עוד תגדלי.. אני קניתי אחת פושטית כזאת לתגבור עכשיו וממש לפני הלידה אקנה אחת להנקה.
אני קניתי חזיות מידה וקצת יותר...במבצע. כבר לפני חודש . כבר גוזיות לא היה לי נוח. תחפשי מבצעים זולים ואז פחות יכאב בכיס :) ולכי תדעי אולי החזה יישאר...
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
אני קניתי חזיות מידה וקצת יותר...במבצע. כבר לפני חודש . כבר גוזיות לא היה לי נוח. תחפשי מבצעים זולים ואז פחות יכאב בכיס :) ולכי תדעי אולי החזה יישאר...
ב"ה
לדעתי את כבר יכולה לקנות חזיות הנקה, אני התחלתי ללכת איתן בלידה של חגי ועד עכשיו