מחפשת עידוד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, זאת פעם ראשונה שלי פה אז תודה מראש.
    אנחנו מנסים להיכנס להריון שני מזה כחמישה חודשים ומקיימים יחסים סביב הביוץ בעזרת בדיקות ביוץ בייתיות. אני אמורה לקבל מחר מחזור ומאתמול יש לי בשעות הבוקר הפרשות חומות כאלה שקראת הצהריים מפסיקות (בדרכ זה לא קורה לי לפני מחזור אני פשוט מקבלת וזהו) ומאין לחץ כזה בגב התחתון אפילו לא כאב. האם קרה למישהי ובסוף זה כן הסתיים בהריון או שאני צריכה להשלים ולהפנים שהחודש גמור ולחשוב מה אני עושה הלאה... איזה תחושה מבאסת ):
9 תגובות
עמוד 1
  • היי
    ברוכה הבאה
    קודם כל שיהיה לך המון בהצלחה
    מאחלת לך במהרה 9 חודשים עגולים ויפים ותינוק בריא בע"ה

אצלי הפרשות חומות לפני מחזור מסמלות מחזור... אתמול היו לי כאלה והיום קיבלתי
    פשוט התחלתי לבכות

אני ממש מבינה אותך

מקווה שתיקלטי במהרה ולא תקבלי,
    הפרשות וכאבי גב לא אומרים הרבה, פשוט לחכות למחר

בהצלחה
  • היי,
    אכן כנראה מחזור...זה נראה לי הולך ומתעצם.
    מוזר לי מאוד כי לפי הדיקת ביוץ אני אמורה לקבל רק מחר או מחרתיים.
    הדמעות חונקות כבר דמיינתי איך אני עוברת את החג בידיעה שהצלחנו אוף
    אני יודעת שלחץ זה לא דבר טוב אבל בכל זאת אני לא יכולה לשלוט בזה.זה חזק ממני ... כבר מהביוץ אני בחשבות שאני מחכה שה 17 לחודש יעבור ואוכל לעשות בדיקה. איזו אכזבה.
    כבר קבעתי תור לרופא ליום ראשון ועולות לי מחשבות אולי לבקש בדיקות לאיכות זרע וכו.

• [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• היי, אין בעיה בכיף!
    המחזור שלי די סדיר מקבלת בדרכ ב 17 לחודש כל כ 31 יום. אני עושה בדיקות ביוץ בייתיות ובמקביל גם משתמשת במחשבון ביוץ לחישוב תקופת פוריות שבדרכ מתיישר עם הבדיקה הבייתית ובתקופה זאת מקיימים יחסים יום כן יום לא ולפעמים גם כמה ימים רצופים.
    בהריון הראשון המחזור שלי היה מאוד לא סדיר ולאחר כשלושה חודשים של שימוש בבדיקות ביוץ בייתיות נכנסתי להריון...
  • מחזיקה לך אצבעות

זה מאוד קשה, תנסי להיות חזקה כי לחץ ומתח רק מקשים על כניסה להיריון

באמת כדאי לבדוק בדיקת איכות זרע, פעמים זה הפתרון

גם אני קיבלתי היום וכל היום הייתי בדיכאון ועצובה...

מקווה שחודש הבא שתינו ניקלט בע"ה !! אמן

[center]
  • תודה רבה על התמיכה

אחזיק לשתינו אצבעות
  • המון בהצלחה ובשורות טובות!

איה

• בהצלחה לנו ולכל המנסות שיכנסו להריון החודש או גג חודש הבא בע"ה
  • אז רק כדי לעדכן הרגע קיבלתי ואוףףףףףףףףףף
    אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי אין לי כוח לחכןת עכשיו עוד חודש שלםםםםם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה