סקר- כמה ילדים אתן רוצות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הייתה לי שיחה עם חברה
    יש לה 3 בנות והיא אומרת שהיא סגרה את הבסטה ומספיק לה..
    סתם מעניין אותי..
    מה איתכן?
    כמה אתן רוצות? מתכננות?
    וכמה הבעל רוצה?

20 תגובות
עמוד 1
  • שאלה מסובכת בבית שלי....
    אני הייתי שמחה עם 2-3 ילדים
    בעלי רוצה 4......

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• אני רוצה 4 , השלישית בדרך .... בהמשך נראה !!!
    אביבית
  • גם אני וגם בעלי הסכמנו ששלושה זה משפחה יפה במיוחד שההריונות שלי לא מגיעים בקלות ( טיפוליivf) עכשיו אני בהריון שני ב"ה מחכה חצי שנה אחרי הלידה וחוזרת שוב לטיפולים בתקווה שזה יילך מהר וזהווו ב"ה אם הרביעי יבוא טיבעי אז ברוך הבא מה שכן אחרי השלישי ב"ה לא חוזרת יותר לטיפולים מספיק דייי.....
  • גם אני וגם בעלי הסכמנו ששלושה זה משפחה יפה במיוחד שההריונות שלי לא מגיעים בקלות ( טיפוליivf) עכשיו אני בהריון שני ב"ה מחכה חצי שנה אחרי הלידה וחוזרת שוב לטיפולים בתקווה שזה יילך מהר וזהווו ב"ה אם הרביעי יבוא טיבעי אז ברוך הבא מה שכן אחרי השלישי ב"ה לא חוזרת יותר לטיפולים מספיק דייי.....
  • אני חושבת ששניים וגם בעלי ככה, אבל בינתיים הראשון בדרך ונראה איך נתמודד עם אחד קודם :) זה גם עיניין כלכלי ... הייתי רוצה משפחה גדולה אבל זה לא קל כלכלית וזה דיי מפחיד ...
  • 3-4 בעזרת השם תלוי במצב כלכלי ובמצב הסבלנות שלי חחחח
    חשוב שיהיו בריאים ומשני המינים

• אני אמרתי 4 בעלי אין לו דעה בנושא חחחחח
    אבל מאחר ולקח לי 3 שהים להיקלט להריון הנוכחי לא עושה תוכניות...
    כמה שיתאפשר לי נפשית ופיזית...

• אני בין 3-4 אין מצב שיותר
    בעלי גם רוצה 4
    אני רוצה לגדל בעזרת ה' ילדים על רמה ושכל אחד יקבל את החום ואהבה שהוא זקוק לו והיום(במצב הכלכלי) זה לא ממש מאפשר להביא יותר מ 3-4 ילדים גם כי את לא יכולה להעניק לילד מה שהוא צריך וגם בשביל להעניק לו את זה שני ההורים חייבים לעבוד ואם שני ההורים עובדים אז בקושי שרואים את הילדים ואז אי אפשר לתת לילדים ב 100% מה שהם צריכים..זאת דעתי יכול להיות שאחרות יגידו אחרת..

• אני רוצה בע"ה 3

מקווה שיהיו לי משני המינים ואז באמת אסתפק ב- 3 ילדים
    אם לא יהיה לי בן גם ילד שלישי אמשיך לנסות...
  • אין לי מס' מדוייק שארצה, מה שכן, תמיד רציתי משפחה גדולה ומאמינה שכך בעז"ה יהיה... כנ"ל בעלי.
    לפחות 4..........

l]
  • 2 + כלב
  • אנחנו בגדול רוצים 3 שלנו
    ומקווים שפעם יהיה לנו האופציה הכלכלית גם לאמץ אולי 2 ...
    רק השם יודע מה ילד יום
    שיהיה לנו רק בריאות וכוח בע"ה

• ??? ???? ????? ?? 4 ???? ???? ?????? ?2 ?? ?? 3
    ???? ?? ?? ????? ???? ??? ???? ??? ??? ?? ????? ?? ?? ?? ??
    ???? ?????? ?? ?? ????? ??? ?? ???? ????? ??? ???

• אוף כתבתי והכל סימני שאלה

• אני כמו חברה שלך
    פייס: ortal_hori

• אני רוצה רק את האחת שגודלת לי בבטן. ובעלי רוצה הרבה ילדים , אם הוא ממש יתעקש אז אולי עוד אחד עוד כמה שנים. שנה שנתיים. וזהו !!!!!!
  • אני כמה שיותר ומי שבא ברוך הבא.
    כרגע אני בהריון חמישי אבל אני עדיין לא בת 27 (בדצמבר) כך שכל האפשרויות עדיין פתוחות......
    בעלי בא ממשפחה של 16 ילדים כך שכל מספר מוצא חן בעיניו....

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • לא נראה לי שהגוף שלי יוכל ללדת כל כך הרבה
    אלא אם במהירה בימינו יבוא המשיח.
    הלוואי ואוכל.
    ילדים זה שמחה!

• שאלה טובה.. אני רק רוצה לומר לכולכן, שאין לדעת מה יהיה בחיים!!!

אני אחרי הלידה השניה, סגרתי את הבאסטה.... ואז התגרשתי והתחתנתי שוב, ואני ובעלי הנוכחי רצינו מתישהו גם ילד משותף (שלדעתי זה מאוד חשוב).. רק לא עכשיו... בסוף נקלטתי גם בלי רצון
  • ב"ה

אני רוצה 5-6 וזהו כמובן שהכל אי"ה!!!!!!
    בעלי רוצה כל שנה ( הוא יכול לחלום! )
    גדלתי רק עם אח אחד והרגשתי חוסר, אני רוצה שילדיי יגדלו בכיף עם הרבה אחים ואחיות......
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה