מה גורם לצרבות הנוראיות האלו???????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פתאום הגיעו צרבות משהו שלא היה קודם
    ממה זה נובע???!!

16 תגובות
עמוד 1
  • שהוא לוחץ לך על הסרעפת ומיצי הקיבה לא יורדים אלא עוליםםם
    זה נורא!!!
    ויש האומרים שזה כתוצאה משיער העובר...אני פחות נוטה
    להאמין לזה.

• מה אכלת?

• מה ששושי אמרה זה נכון..אני בסוף ההריון היתי קמה בלילה מהצרבות ולא ידעתי מה לעשות כלום לא עזר...חייבת להודות שהדבר הראשון ששמחתי אחרי הלידה זה שנגמרו הצרבות

• אין תרופה שמקלה על זה??

• מעולם לא סבלתי .. קשר לשיער של העובר זה שטות אצלי שניהם יצאו עם רעמותתתתתתתת ומעולם לא היתה צרבת
    אייך מטפלים יודעת ששותים סודה אוכלים מלפפון ויש כדרים כאלה למציצה שעוזר מקווה שיחלוף לך מהר !
    אביבית
  • לפעמים זה גם מיצים מהקיבה מבלי קשר לאכול...
    לכן לוקחים 'טאמס' ואם זה משהו בלתי נסבל, שואלים את הרופא/ה ומבקשים מרשם 'לאומפרדקס' (נססססססס שהמציאו את זה. הייתי חיה על הכדור הזה בהריון של איילה

l]
  • היי, אני גם סובלת מצרבות נוראיות, זה מבאס..

יש כדורי לעיסה טאמס ללא מרשם, אני יודעת גם מחברה שאם את ממש סובלת מזה אפשר לעשות בדיקת דם ואז אפשר לדעת אם את יכולה להשתמש בכדורים עם מרשם שהם ממש עוזרים..
    מקווה שעזרתי
  • תודה רבה בנות
  • היי, אני גם סובלת מצרבות נוראיות, זה מבאס..

יש כדורי לעיסה טאמס ללא מרשם, אני יודעת גם מחברה שאם את ממש סובלת מזה אפשר לעשות בדיקת דם ואז אפשר לדעת אם את יכולה להשתמש בכדורים עם מרשם שהם ממש עוזרים..
    מקווה שעזרתי
  • יש גם ראני

• אומפרדקס...
    שיחלוף מהר
  • לי עזר טאמס :) לקחתי פעמיים או שלוש
  • העיקר שאומרים שהריון זה לא מחלה
  • מה שם הכדורר?

• ת**** נכונה - כלומר - לא מטוגן, לא חריף, לא מתובל, פחות עגבניות על נגזרותיה....

טאמס - מאוד מקל

• יש את האומפרדקס שהוא מעולה! אני כרגע לוקחת פמוטידין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה