שלום לכולן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה
    ביום שלישי עדן השתחררה..וביום חמישי כבר היינו בטיפת חלב..ו555 היא שקלה 2670..והיא השתחררה במשקל של 2.5 קג.
    אני אמורה לתת לה 3 פעמים ביום את הסימילאק נאושור לפגים ובשאר היום אני מניקה או שואבת..רואים שהיא העלתה במשקל נהיה לה סנטר כפול כזה קטן..אני לא מפסיקה לנשק אותה..יוצא ממנה ככ הרבה חום ומתיקות..ומרגישה חיבור מיוחד אליה..
    אני גם לא מפסיקה לחשוב שהייתי אמורה להיות בהריון עכשיו..ברור ששמחה שהכל בסדר אבל כנראה שזה ישב לי על הלה0ב כל החיים..
    ראיתי במכתב שחרור שלה שכתוב שהיא נולדה ללא דופק ושרופא ילדים עשה לה הנשמה..ולא ידעתי שהיא נולדה ללא דופק..איך לא אמרו לי את זה..היא הייתה מונשמת רק יום אחד..אבל לא ידעתי שהיא יצאה ללא דופק);
    מצטטת לכן ממכתה השחרור שלה.
    מהלך הריון; אשפוז בשבוע 29 ו5 ימים בשל ירידת מים מוקדמת. טופלה בצלסטון ואנטיביוטיקה.
    לידה;ירידת מים ממושכת של 4 ימים.בשל צניחת חבל הטבור בוצע קיסרי דחוף.
    יילודה;נולדה ללא דופק וללא נשימה עצמונית.בוצעה החייאה וצינרור קנה בחדר לידה. לאחר ההנשמה דופק תקין.הועברה באינקובטור סגור מונשמת למחלקה לטיפול מיוחד ביילוד..
14 תגובות
עמוד 1
  • וואט?? איך לא אמרו לך???
    אויש אבל די...אל תחשבי על זה ומה יכול היה להיות!!
    ברוך השם היא איתך בבית בריאה ומקסימה הבלונדה :)
    אז תהני ממנה ותודי כל יום על הנס המדהים שיש לך בבית!

נשיקות...

• תודה מאמי שלי
  • כן.
    אכן מתנה יקרה וקטנה!
    לא ברור מאליו האוצרות האלו!
    רק נחת ובריאות!
    ושתשמין עוד... בבריאות בעז"ה!!!!

• תודה מאמי שלי
  • מוזר מאוד שלא אמרו לך אביבית
  • תודה יפות שלי..
    אביבית אולי הם הסיקו שאני יודעת בגלל שהיא הייתה מונשמת..?
    שתהיה לידה קלה ומהירה יקירתי..מתרגשת כבר בשבילך!
  • מניסיוני - לא תמיד מספרים מה בדיוק היה, סביר שאם היית יודעת מה לשאול ושואלת היית מקבלת תשובות אבל רגע אחרי לידה עם כל השוק אנחנו בד"כ מעדיפות להתמקד בגדילת פגנו ובהחלמתנו.
    גם אני קיבלתי שוק כשראיתי את גיליון השחרור....
    הרי כאשר מבוצע קיסרי חירום יש לזה סיבות
  • יש הרבה דברים שלא אומרים ליולדת לצערנו...
    ברוך השם שהכל עבר בשלום ויש לך אוצרית שגדלה ומתפתחת טפו טפו 5 תמשיכי להתמקד בה ושיהיה רק בשורות טובות
  • לינבר..תודה לך..
    שקראתי את מכתב השחרור פשוט הרגשתי שאני הולכת להתעלף..האחות בטיפת חלב אמרה שבמצב כזה בזמן שתופרים "אותי" עושים החייאה לתינוקת..ורק מהתיאור של מה שכתוב שם הרגשתי רע מאוד וכאב לי שלא הייתי מודעת לכך..
    אני אפילו נקשרתי לאחיות בפגייה(: הן מקסימות שם ..וברגע שהגענו הביתה הכנסתי אותה לחדר שלי עם מנורת לילה שיהיה לה רך ונעים..בלי רעש וציפצופים..
    דובונית
  • כולי צמרמורת!!! ברוך השם על הנס שקרה... שום דבר לא מובן מאליו. תותילה הרבה בריאות... אני מאוד שמחה לשמוע בשורות טובות מכן.

• באיזה ביה"ח ילדת? רופא טוב, לא הדאיג אותך לשווא והציל אותה!
  • ילדתי בוולפסון(:
  • תותי כל פוסט שלך מרגש אותי מאוד!
    כולי צמרמורות באמת אוצר הקטנה הזאת ! לא חשוב מה היה חשוב מה עכשיו והבריאות של שתיכן

• תותי כל פוסט שלך מרגש אותי מאוד!
    כולי צמרמורות באמת אוצר הקטנה הזאת ! לא חשוב מה היה חשוב מה עכשיו והבריאות של שתיכן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה