היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, אמרו לי שצריך להתרחק מילדים שחוסנו נגד פוליו.. שכחתי לשאול את הרופא שלי אם זה נכון..
מישהי ביררה עם רופא?
10 תגובות
עמוד 1
שאלתי במוקד אחיות ואמרו שאין בעיה פשוט להקפיד על הגיינה ( רוק , ואחרי שירותים..)
אני דיברתי עם טיפת חלב,רופא ממשרד הבריאות (היתקשרתי לקו שלהם) ואמרו לי שאין בעיה עם הילדים שחוסנו לפוליו להיות ליד אישה בהריון...
תבררי שוב...
ממה ששמעתי איין בעיה חוץ מלהקפיד על היגנייה גבוה
לי הרופא אמר שצריך להמנע ולהקפיד מאוד שטיפת ידים והיגיינה ... הילדים שלי לא חוסנו רק אחרי הלידה בעה אמר. לי הרופא שלי לא לחסן אותם ! וכשהיא תהייה בת חודש אחסן אותם והיא כבר תקבל את החיסון הראשון אחרת הילדים לא יוכלו להתקרב אליה בכלל כי כרגע לא תיהיה לה מערכת חיסונית !
אביבית
מה אתן לא מחוסנות או מה?? בזמנו חיסנו אותנו עם המומת ואז המוחלש... אנחנו מחוסנות לחלוטין וגם העובר שלנו, בלי שום קשר לשמור על היגיינה זה תמיד טוב..
לפני החג בררתי המון ואמרו שאין בעיה אבל בשבוע שעבר האחות ליווי אמרה שגם נשים בהריון נחשבות בעלות מערכת חיסונית נמוכה אז להקפיד על הגיינה ולא להתקרב ולהחליף לילדים טיטולים וכאלה
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
חמודות שלי, אני חיסנתי שלושה ילדים ובהחלט מתעסקת איתם בכל העיניינים....
אין בעייה עם זה .... ברור שאני מחוסנת אבל בזמן שיצא החיסון לילדים ( שהתחיל אצלנו בדרום) הרופא אמר את עדין בהריון וצריכה ללדת בזמן של ה6 שבועות הקרובים שהחיסון עוד נמצא בגוף של הילדים ולכן הילדים שלך לא יוכלו להתקרב לתינוקת בעה ... וכל הזמן צריך להיות עם היד על הדופק ... כי היא לא מחוסנת ואין לה מערכת חיסונית... אם בזמנו שהחיסון יצא היה לי עוד מספיק זמן עד הלידה הייתי מחסנת ומסיימת עם זה !!!!
אביבית
תודה :))
נשים בהריון הן בפירוש לא בעלות מערכת חיסונית נמוכה. הריון זה לא מחלה והוא לא פוגע במערכת החיסונית, אחרת היינו צריכים להיזהר מעוד הרבה דברים.