העמסת סוכר 100 גרם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    לפני שבוע עשיתי העמסת סוכר 50 גרם ויצא לי גבוה מאוד - 171
    היום ניגשתי לעשות את הבדיקה השניה (100גרם) אבל לא הצלחתי לעמוד בה - שתיתי את הסוכר עם האחות ותוך 20 דקות כבר הקאתי בשירותים של המרפאה....
    לא עברו עוד 20 דק' (שבתוכן הייתי מסוחררת וחלשה) ושוב הקאתי....
    כבר הרגשתי שאני עומדת להתעלף, האחות לקחה אותי לשכב בחדר שלה. הרופא משפחה אמר שלא כדאי להמשיך עם הבדיקה - אין טעם עם ההקאות.
    הרופאת נשים לא ממש מתרגשת מזה ורוצה שאני אשתה שוב את כל הסוכר הזה
    אין משהו אחר לעשות ?
    מישהי עשתה את הבדיקה השניה של ה 100 גרם ?
5 תגובות
עמוד 1
  • אני עשיתי, האמת שכמעט הקאתי אחרי ששתיתי ... הייתי מסוחררת מאוד ופשוט שכבתי שם למשך כל השלוש שעות של הבדיקה, בדיקה מאוד לא נעימה... אני לא יודעת אם יש לזה תחליף? לקחת איתך תמצית לימון? זה טיפה מקל
  • עשיתי 100 גרם בהריון הראשון
    זו הבדיקה אכן לא נעימה אבל את יכולה להוסיף לימון
    ניסית לשתות עם לימון?

• אכן בדיקה נוראית... תנסי להביא הרבה לימון וגם כוס גדולה, ככה זה יהיה פחות מרוכז.. מה שלי עזר בנוסף- באתי לשם גמורה מעייפות, בקשתי לשכב בחדר האחיות וחלק מהזמן פשוט ישנתי (הייתי גם מסטולה מהסוכר, ביחד זה השתלב יופי...) חשוב שיבוא איתך מישהו, לפחות לאסוף אותך הביתה בסוף, ותקחי יום חופש כל אותו יום, כי יש מצב סביר שלא תהיי מאופסת גם בהמשך היום... בהצלחה!!
  • שתיתי עם זה לימון, בעלי היה איתי
    זה היה פשוט זוועה...
  • בהריון הזה שתיתי לשתות לא היה לי נורא , אבל כמה דקות של סחרחורת אחרי זה היה קשה הבאתי כוס ענקית בקבוק מים קרים והרבה לימון הכנתי לי ממש לימונדה קצת מתוקה ושתיתי בלי שום בעייה ! תנסי לשתות בכמויות קטנות יותר אולי יעזור לך !
    אביבית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה