מה עושים?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחזור נורמאלי אין. רק מעט כתמים חומים. מצד שני, יש גם בדיקת הריון ביתית שלילית 4 ימים אחרי שהבלאגן התחיל.
    יש גם חזה נפוח..עייפות.. אבל נו. אני יודעת מה הסימנים וגם מקשרת הכל להריון הכאילו ממשמש ובא...
    הרופא הודיע שצריך טיפולי פוריות ושהסיכוי להכנס להריון נמוך. נו. הבנו שיש בעיה אחרי שנה של סקס פרוע ולא מוגן בלי תוצאות..
    ועכשיו זה. ילד? ווסת? מה עושים???
7 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה,
    כמה זמן יש לך איחור?
    בדקת ביוץ החודש? יכול להיות שהוא איחר?
    שיהיה המון בהצלחה, מחזיקה אצבעות לחודש מלא בשורות טובות!
  • הוא איחר ביום אם סופרים את הטפטופים. אם לא אז זה כבר 4 ימים אחרי שהייתי אמורה לקבל מחזור רגיל.
    ביוץ לא הצלחתי לזהות החודש. אבל בדיקת דם בחודש הקודם אישרה שהוא בסדר.
    גם היום יש טיפות חומות. וזהו!
    מה זה????
  • הוא איחר ביום אם סופרים את הטפטופים. אם לא אז זה כבר 4 ימים אחרי שהייתי אמורה לקבל מחזור רגיל.
    ביוץ לא הצלחתי לזהות החודש. אבל בדיקת דם בחודש הקודם אישרה שהוא בסדר.
    גם היום יש טיפות חומות. וזהו!
    מה זה????
  • חכי שבוע אם לא יופיע מחזור רגיל גשי לבדיקת דם....
    יש מצב שזה השתרשות

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• וואי הלוואי!
  • אם לא זיהית ביוץ יכול להיות שהוא עדין לא היה, ממליצה לעשות בדיקת פרוגסטרון ואם הוא מעל עשר חכי שבוע ותעשי בדיקת דם, אם הוא מתחת תחכי... לא היה עןד ביוץ..
    הלןואי שאני טועה וזו תהיה השרשה! בהצלחה :-) תעדכני
  • מאמי לי קורה עכשיו בדיוק אותו אדבר... אחכה לאחריי החג ואז...
    ממליצה גם לך פשוט לעשות בדיקת דם אחרת זה לא יוצא מהראששששש

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה