תשיעיות !!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב ! אביבית
7 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה

שלום ובוקר טוב
  • בוקר מצוין תשיעיות!
    אני עם צירים כבר חודש וחצי, לפעמים סדירים לפעמים לא, לפעמים כואבים לפעמים לא...
    ובהזדמנות זו שאלה לכל התשיעיות-
    אתן ממשיכות לעבוד כרגיל או שאתן בבית?
    מצד אחד אני שומעת על בנות שעבדו עד הרגע האחרון
    אבל מצד שני זה נראה לי ממש קשה לעבוד רגיל במצב הזה!!
  • ב"ה

אני מהלידה של הקטנציק עובדת לסירוגין,
    4 חודשים אחרי הלידה חזרתי לעבוד במעון ( יחד עם חגי ) היה לי מאוד קשה איתו כי הייתי מטפלת אחת על 7 פיצפונים,
    אז חזרתי עם חגי הביתה ומשם עבדתי מהבית עם תינוקות, עד ה26.8 עבדתי ואז הפסקתי כי לא רציתי להתחייב לפני הלידה.
  • בלידות הקדמות הפעם הראשונה שבכלל נסעתי לבית החולים היתה ללדת ! שזה זה זה זה. ואי אפשר לפספס ! צירי לידה כואביםםםםםם ועם תזמון נכון יודעים מתי ליסוע !
    וחגית , אני עובדת מהבית לידות קודמות הייתי עובדת עד שבועיים 3 לפני קצת חופש לגוף ולנשמה !
    אביבית
  • ביבוש
    איזה כיף את כל רגע יכולה ללדת
  • צהריים טובים לתשיעיות המהממות
    אני בבית משבוע שעבר
    היום עשיתי מוניטור ויש לי קצת חלבונים בשתן, כבר כמה
    ימים עם כאבי ראש באים והולכים ובבוקר קמה עם כאבים חדים
    בבטן העליונה אוף..אני מחכה עכשיו ברופא לפעינוח מוניטור
    ונראה מה הוא אומר..אתקשר לרופא נשים שלי אחרי שאצא מפה.

אין לי כח לזה...

• אני פהההה:))
    אז אצלי הקטן עושה קצת בעיות חחחח
    בבוקר היה לי כאבים נורא חזקים בבטן התחתונה למשך כמה דק׳ זה היה בלתי נסבל!!
    אבל עבר ולא חזר!!
    אני יודעת שיש לי צירים ממש לא סדירים באים לרוב בבוקר ובערב/לילה זה ממש לא סביל..
    וכבר בא לי כל כך ללדת ..
    אגב .. איך אפשר קצת לזרז??? חחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה