בדיקות דם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן!
    שמעתי שכשבאים ללדת צריך לבוא מהבית עם תוצאות של בדיקות דם עדכניות
    ושאם אין ולא מספיקים לעשות בבי״ח יכול להיות שלא יסכימו לתת אפידורל
    מישהי שמעה על זה? זה נכון?
    כמה זמן לפני הלידה צריך שיהיו בדיקות, אם עשיתי חודש לפני הלידה זה מספיק טוב?

תודה מראש לכל העונות
11 תגובות
עמוד 1
  • תעשי בשבוע 37 ,הכי בטוח
    חוץ מזה אם לא מספיקים לעשות בדיקות דם בבית חולים כנראה שגם לא יספיקו עם אפידורל גם ככה ,באופן כללי הלידה לא מתפתחת תוך רגע אלא לוקח זמן במיוחד בלידה ראשונה (כמובן שיש יוצאות דופן ואז הן גם ככה לא מספיקות לאפידורל )
    יש סכנה לקחת אפידורל אם הטסיות שלך נמוכות מאוד לכן מאוד חשוב להם לדעת מה הערך העדכני
  • כן צריך להגיע עם בדיקות דם עדכניות , תרבית שתן , ובדיקת Gbs !
    הרופא שלח לי את ההפניות קפצתי למרפאה שלי ועשיתי הכל !ב״ה הכל יצא תקין !!!
    אביבית
  • אצלי זה היה ככה -

עשיתי יומיים לפני הלידה (!!)

וכשבאתי לבילינסון עם התוצאות - הבאתי לאחות שבמיון יולדות

ומיד היר עשתה לי שוב.

שאלתי אותה למה, הרי יש לי תוצאות הכי מעודכנות שיש - היא ענתה לי שזה הנוהל.

אגב, גם באיכילוב - בלידה הראשונה - זה היה בדיוק ככה...
  • GBS זה לא חובה ,אבל רצוי לעשות
  • ב 2 הלידות שלי הגעתי לאיכילוב עם בדיקות דם עדכניות וזהו...
    הם ביצעו שוב אבל לא היה עיכוב עם האפידורל...

• לקח לי כל כך הרבה זמן להגיע לאפידורל
    שהבדיקות הספיקו להגיע......עשו לי ברגע שהגעתי.
  • החשש שלי הוא שלא אספיק לעשות בדיקות בזמן...
    אני כבר בשבוע 36 פלוס 3 ובגלל החגים התור שלי לרופאת נשים הוא רק ב 30.9 ורק אז אוכל לקבל הפניה...
    ואין לדעת מתי הקטנטונת תחליט לצאת...

מישהי יודעת אם גם במאיר יש נוהל כזה שעושים שוב בדיקות כמו באיכילוב ובילינסון?
    אם כן אז אני מסודרת

שיעשו כמה בדיקות שבא להם, רק שלא יגידו לי שאי אפשר אפידורל...
  • את לא חייבת רופא נשים להפניה מספיק רופא משפחה ובדיקת Gbs חובה וחשובה לבדיקת חיידק בנרתיק ואם יש חיידק עלייך לקבל אנטיביוטיקה בשתי מנות במהלך הלידה ... ואם יש את החיידק ולא מספיקים לקבל את המנה השנייה התינוק צריך לעבור מספר בדיקות לראות שלא נדבק הקטנה שלי בלידה האחרונה עברה המון בדיקות בגלל החיידק ונשארנו יום נוסף בבית החולים בגלל זה !
    אביבית
  • כן גם במאיר יש נוהל כזה ,ברגע שאת אומרת שאת מעוניינת באפידורל פותחיל לך וריד ולוקחים בדיקות דם , התשובה מגיעה די מהר אל דאגה
  • כן שמעתי על הנוהל הזה שצריך להגיע עם בדיקות דם עדכניות

• בנות יקרות תודה רבה על התשובות עזרתן לי מאוד!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה