ס-ק-ר.. למי דומים הילדים שלכם???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מעניין למי הנסיכה שלי תהיה דומה
    בנתיים לפי מה שראיתי (כמה שאפשר לראות) היא לא מזכירה אף אחד מאיתנו חח

12 תגובות
עמוד 1
  • שאלה טובה כל אחד אומר משהו ... לנו קשה לראות .... הילדים שלי דומים ממש קצת אחד לשני אבל כל אחד שרואה אומר וואוו בול את ומישהו אחר וואוו בול בעלך או המשפחה שלו ... העוברינה אחרי התלת מימד האיכותי שראינו בעלי אומר בול ענבר ... ימים יגידו ונדע ... בקרוב !
    אביבית
  • שניהם דומים לי

• התאומים לבעלי. בוראציה שונה לחלוטין!
    הקטנה מעורבת....
    בעיניים לבעלי,כל השאר שלי........

• אצלי הבכור דומה לשנינו, למרות שהיו תקופות שהיה דומה יותר לבעלי ותקופות שהיה דומה יותר לי. כשהוא נולד אז כל מי שבא לבקר בבית חולים אמר שהוא העתק של חמי.
  • הבת שלי קופיייי בעלי אין לה שום דבר ממני טוב דאני סחבתי וילדתי אותה אחרת היו חושבים ש.....
  • הבת שלי קופיייי בעלי אין לה שום דבר ממני טוב דאני סחבתי וילדתי אותה אחרת היו חושבים ש.....
  • אחלה סקר
  • הגדול דומה לגרוש שלי
    הקטן דומה דווקא לאבא שלי שתי טיפות מים
  • יהודה דומה בול לבעלי (אבל באופי יותר לי)
    חיים דומה בעיקר לי אבל יש לו מרץ ואנרגיות כמו אבא שלו פי שלוש
    שושי דומה לאחותי שתי טיפות מים
    בת שבע כשנולדה היתה מאוד דומה לי עכשיו היא נהייתה משהו משולב, בצבעים היא דומה לי אבל במבנה הפנים יותר לבעלי.
    לכולם יש את האף והפה שלי ולא של בעלי.

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • הגדול שלי דומה קופי בעלי והקטן דומה לי
    מעניין למי יהיה דומה הבולבולון עכשיו
  • שלושת הבננות מפס היצור של אבא שלהן, גרסא נשית כמובן...
  • חלק אומרים שהיא דומה לי וחלק לבעלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה