מקפיצה הודעה מהארכיון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למרות שאני דתיה אני לא מאמינה ברבנים כדוגמאת הרנטגן, האולטראסאונד ודומיהם, היום בפעם השלישית אמרו לי להתקשר לרב ולקבוע פגישה איתו, החלטתי לפשפש ברשת ומצאתי גם פרסום פה. מישהי מכירה, שמעה עליו?
    ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי פופה30

שלום לכולן
    בעבר הייתי משתתפת פעילה בפורום ואחרי כמעט שנתיים נקלטתי להריון ב"ה
    חודשיים לפני שגיליתי על ההריון קרובת משפחה קבעה לי תור לרב, שאחרי ביקור של הרבה מכרות שלה אצל אותו רב הן נפקדו בזרע בר קיימא.
    אני הייתיי סקפטית אבל בכל זאת הלכתי.
    נכנסתי אליו קיבלתי ברכה קמע ומזוזה לחדר שינה וקלף עם ברכה שאני ובעלי קראנו כל יום. כשבאנו לצאת רציתי לתת לו סכום כספי והוא סירב בתוקף ולא היה מעוניין לשמוע על כך.
    אחרי חודשיים אותה קרובת משפחה יצרה איתי קשר ושאלה אם יש הריון ואכן הריתי
    למעוניינות שמו של הרב הוא מרדכי בוסקילה
    הטלפונים לקביעת תור 08-9235922
    הוא מקבל בביתו במושב אחיסמך(באיזור לוד)
    בהצלחה לכולן

מיטל

4 תגובות
עמוד 1
  • על הרב הא"ס שמעתי...

על הרב הזה ספציפית לא שמעתי..
    אולי תעשי עליו קצת גוגל
  • הייתי אצל האולטרסאונד...הוא מברך ונותן הרגשה מאוד טובה וכותב לך תאריך שעד אותו תאריך ב״ה תהרי....

שווה ללכת, מה יש לך להפסיד?

איה
  • היית אצלו?? לפני ההפריה..
    הרי גם ככה הסיכויים גודלים.. התחייבת שהוא יהיה הסנדק בע״ה?
  • כן את נותנת תרומה כמה שבא לך בהתחלה כשאת אצלו...
    ומתחייבת שבמידה ויש הריון 500 ש״ח, אחרי לידה ב״ה- 1,100
    ובמידה ובן מתחחיבת לסנדקאות

כל הכסף זה כמובן לא אליו אלא לעמותה שלו לזקקים וכו...
    איה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה