היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, בשעה טובה אישרו לי את ההפריה, הרופא אמר שבעלי צריך לגשת לקופה שלו ולומר שאנו לקראת הפניה שיתנו לו את כל הבדיקות שצריך.. הבעיה שלא פירט מה צריך ובעלי הלך לרופאת משפחה.. הבעיה היא רק אצלי כך שב״ה הוא צריך רק בדיקות כלליות.. יש לו תוצאות לאיידס, צהבת בי ו-סי, סוג דם.. צריך עוד משהו לגבר? אני קיבלתי מלא בדיקות דם..
9 תגובות
עמוד 1
קודם כל בשעה טובה ושיהיה המווון בהצלחה!!! ממליצה שתשאלי בפורום הרפואי או שתחכי שהבנות יענו.. :)
היי דבר ראשון המון בהצלחה
אצלי זה היה שונה,, הביאו לנו טופס שבו היה רשום בידיוק איזה בדיקות הבעל צריך לעבור ואיזה בדיקות ה אישה צריכה לעבור
ואם אני לא טועה.. הבדיקות שהבעל צריך לעבור הם: צהבת סוג דם זרע פרופיל הורמונלי שלו בדיקות דם כלליות עדכניות ובדיקות גנטיות שלו
זה מה שהיה אצלי.. אם לא שכחתי כלום
במידה ואת עשית כבר את הבדיקות גנטיות אין צורך שגם הוא יעשה אותם.. הבעל צריך הפטיטיס. בי וסי, צהבת והרפס בהצלחהההה
איה
הרפס... זה cmv..? לא? נראה לי הוא לא עשה.. זה חודשיים עד לתוצאה לא?
הרפס סוג 2... זה לא cmv
בעלי בכללית והתשובות היו תוך שבוע אפילו פחות איה
זה לא בידיוק נכון לגבי הבדיקות גנטיות אצלנו ממש היתעקשו שגם אני וגם הוא נעשה את הבדיקות גנטיות שהגנטיקאית רשמה לעשות ובלי שהתשובות הם ממש לא הסכימו להתחיל את הטיפול
מאיתנו הרופא דרש שרק אחד מאיתנו יעשה את הבדיקות הגנטיות ואמר שאין צורך ששנינו נעשה אולי כל רופא והגישה שלו...
אגב אוראל את עשית הפריה רגילה או בשיטה של icsi?
איה
גם וגם הופרו 14 ביציות 7 טבעי 7 איקסי
העובר שהוחזר וניקלט ברוך ה׳ זה הפרייה טבעית לא איקסי ...