לוקחת קשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב
    אני בהריון שני שבוע 16
    אני בן אדם שלוקח קשה כל דבר ונלחצת מכל דבר
    בכל אופן זה הריון שני ובהריון הראשון סבלתי מהרבה בחילות שעברו מתישהו בחודש 4 ואז לקראת סוף חודש 6 היו לי לחצים כאלו ומן הרגשה של חוסר אוויר בגלל הלחץ של התינוק כנראה
    אני עכשיו בהריון הזה כבר בשבוע 16 וממשיכה עם בחילות שהן למשך כללל היום והקאות גם כן מדי פעם
    הבחילות לא אמורות לעבור כבר מזמן??
    ואגב הבטן לפעמים נהית קשה כזו אבל בחלק העליון ממש והרגשה כזו של לחץ וחנק ואז אחרי כמה זמן זה עובר (אותה הרגשה שהיתה לי בהריון הקודם אבל אז זה לקראת חודש 7)
    אוףףף אני מיואשת ובגלל שאני כזו לחוצה אז כבר לא יודעת מה לעשות והאם זה נורמלי מה שיש לי
6 תגובות
עמוד 1
  • כל הריון והברוך שלו!

• וואלה? בחילות יכולות להיות עד הלידה??? :( אוףףף
    טוב האמת יש לי גם בטן ענקית לחודש שאני נמצאית בו ולעומת הקודמת
  • לא להיות לחוצה זה דבר ראשון
  • אני בחודש שביעי ועדיין עם אותן בחעלות נוראיות כמו בתחילת ההריון ולאחרונה התווספו להן גם הצרבות
    בהריון של הבת שלי הבחילות עברו כבר בחודש רביעי כול הריון זה משהו אחר.....
  • נכון שכל הריון שונה אבל כל כך שונה? אוףףףףףףףףףףףף :(
    האמת גם אני היסטרית בכללי ומכל דבר נלחצת ובהריון משום מה אני יותר היסטרית מתמיד ויותר חרדתית
  • בחילות יכולות להימשך גם עד הלידה אז תנסי להקל על עצמך באמצעות סוכריות חמוצות או לימון..אני הייתי עושה ממש דמיון מודרך..הייתי ישר מפנטזת על מלון קר ומתוק וזה היה מעביר לי את הבחילה..התקשויות של הבטן זה דבר טבעי כל עוד זה לא מתגבר..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה