כמה שאלות לתשעיות שבינינו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל אני שבוע 38+5
    1. איך אפשר לזרז תלידה ולגרום לצירים להיות סדירים??

2. אמרו לי שלידה טבעית אפשר ללדת עד משקל 4 קילו..
    והקטן שלי עומדכבר על 3500 שיהיה בריא..
    מה עושים איך יודעים כמה יצא? אני ממש לא רוצה לעבור קיסרי!!!

3. סימני מתיחה אם נשאר אחרי הלידה יש איך לטפל??

ואליכן ממה התלמים שלכן ואיפה מתכוונות ללדת ? :)

סליחה על החפירה :)
3 תגובות
עמוד 1
  • אפשר ללדת לידה טבעית עד 4 קילו זה נכון הגדול שלי נולד 3,700 אומנם טבעי ( וואקום ) לקראת הסוף .... נתקע ביציאה ....
    סימני מתיחה זה מתנה לחיים .. הם רק מתבהרים עם הזמן אבל נשארים אפשר לעשות על מיני ניתוחים פלסטיים למיניהם אבל אני לא בעד !
    ולזרז ... לא צריך מתי שתבוא תבוא עוד יום לשם עוד יומיים לפה הכל שטויות העיקר שנעבור כולנו בקלות ובשלום !!!!
    והתאריך שלי 30.9 ושל אחותי 26.9 אנחנו בתחרות מי תלד קודם
    לי יש בת , והיא לא בדקה ! ( צודקת לא באמת חשוב שיש את שני המינים בבית) מחכה כבר לדעת מה מסתתר לה שם בפנים .... ההורים שלנו מתכננים לטוס לאיטליה בסוף החודש ואם לא נלד עד אז בעייה , אמא שלי לא תסכים לטוס ...
    אביבית
  • תאמינו או אני גם רוצה לזרז!!! אוף ממש עשה אותי לא שקטה הקטע
    שח החלבון בשתן...היום אני הולכת למקוה ומקווה שזה יביא לי לידה
    קלה ומהירהההה בלי זירוזים...

• כשהם מוכנים הם פשוט יוצאים ... אין צורך לנסות לזרז ... אביבית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה