רותחת מעצבי..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע שעבר הייתי מאושפזת יומיים בבית חולים עקב כאבים בתבור וכאבים בבטן התחתונה . היום הלכתי לרופא המטפל שלי כי עדיין ממש כואב . אני בא אליו אומרת לו שהייתי מאושפזת בבית חולים שבוע שעבר אז מה החצוף אומר לי " אז למה באת אלי?"
    אני אומרת לו שעדיין מאוד כואב לי וקשה לי ללכת ושאני מפחדת שהצלקת תפתח לי אז הוא אומר לי "את רצית ילדים לא אני " חוצפן ............
    אנ י כותבת ופשוט רותחת מעצבים עליו איך הוא יכול בכלל להגיד לי כזה דבר לא באתי לשאול אותו האם לעשות ילדים או לא באתי לקבל טיפול/ייעוץ
    ואז הוא רואה שאני מתחילה להתעצבן עליו הוא מתחיל להסביר לי אין מה לעשות עם הכאב עד הלידה
    אוף אני עצבנית הייתי בטוחה שהוא יבדוק אותי ואקבל עוד חוות דעת לכאבים
    מה לעשות ? להחליף בשלב הזה רופא או לספוג ?

אני חושבת שאולי הוא עצבני עלי בגלל שלא עשיתי אצלו את הסקירה אלא אצל מומחה אחר אבל אני לא חייבת לעשות אצלו

9 תגובות
עמוד 1
  • ממש לא לספוג !!! לאף אחד אין זכות לדבר ככה ובטח לא לרופא שלך , מה הוא חושב שהוא חבר שלך שהוא יכול לדבר ככה ! שונאת רופאים שמדברים בצורה כזו ! פשוט מגעיל ,הם שוכחים שהם עובדים עם אנשים ושהם אמורים להיות עם יחסי אנוש מינימליים בעבודה הזו ...כנראה שזה ממנו והלאה ! תחליפי תחליפי ואפילו אל תחשבי על האופציה לספוג ! וממליצה לך לכתוב אפילו מכתב תלונה עליו שידע את מקומו .
  • ואם הוא עצבני עליך על משהו אז בכלל הוא ממש לא מקצועי !
  • אני מנסה להרגע וממש לא מצליחה .............. חוצפן במקום באמת לבדוק אותי ולראות שאכן הכל בסדר ולתת לי עוד חוות דעת הוא מדבר אלי בצורה כזאת. פשוט בא לי לבכות

• אל תבכי !הוא לא שווה את זה !!! חבל על כל דמעה ,מי שמדבר בצורה כזו לאישה בהריון ממש בן אדם שפל ולא הייתי חוזרת לאותו רופא יותר בחיים
  • אל תבכי !הוא לא שווה את זה !!! חבל על כל דמעה ,מי שמדבר בצורה כזו לאישה בהריון ממש בן אדם שפל ולא הייתי חוזרת לאותו רופא יותר בחיים
  • תודה לך על העידוד
    אני לא יודעת עכשיו לאיזה רופא ללכת
    זה לא מאוחר להחליף רופא ?

• פשוט חצוףףףף , לא מאוחר להחליף רופא ! אני לא הייתי מוכנה לחזור לאחד כזה שמדבר ככה !
    אביבית
  • התקשרתי לרופא אחר אך נאמר לי שבשבוע כזה הרופא לא מקבל נשים הרות חדשות
  • יש עוד רופאים ,את לא צריכה להתקע איתו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה