היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כןןןן... בהריון הראשון הוא קנה לי אייפון 5 ובהריון הנוכחי סט מזהב של שרשרת וצמיד עם חמסה
לא
לא..... אבל אני חושבת בידיוק כמו צוצית
לא... זה אפילו לא עלה בדעתי... אבל בכל מקרה נהוג שהבעל מביא תכשיט עם יהלום בכל לידה לא? זה מה שאני מכירה
לא שזה כזה חשוב לי אבל מנהג חמוד לא?
לא מחייב מתנה חומרית ממש סתם ספר על הריון הורות...סתם להראות עניין
סתם גם מוציאה תסכול ....:/
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
לא מחייב מתנה חומרית ממש סתם ספר על הריון הורות...סתם להראות עניין
סתם גם מוציאה תסכול ....:/
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
האמת שכן, איך שגילינו שאני בהריון הוא הלך וקנה לנו את המדריך להריון ולידה, זה היה ממש חמוד מצידו שישר הוא הראה התלהבות ועניין מבלי שהייתי צריכה להגיד כלום
אני עם צוצית אותו דבר גם לגבי מתנות לאחר לידה אני מכירה מישהי שקיבלה מבעלה טבעת יהלום ללידה בשווי עשרות אלפי שקלים ( ולא שהיה הם היו גרים אצל ההורים ) אם בעלי היה קונה לי מתנה יקרה כזו הוא היה מקבל כעס !!!!! בכל זאת ההוצאות יגדלו מעצמן אחרי הלידה אין לי צורך בהוצאות מיותרות אני מעדיפה יחס, אהבה חיבוקים אולי שיכין לי משהו טעים שאני אוהבת למחלקת יולדות כזו אני....
לא קנה מתנה, ההריון זו המתנה הכי טובה שהוא יכול היה להביא לי אבל מכיוון שראינו אצל חברים שהבעלים פינקו את הנשים לאחר הלידה באיזה זהב או יהלום אז גם אצלנו מתחיל דיבור כזה, נראה מה יהיה המצב הכלכלי לאחר הלידה
לא..... ולא חשבתי על זה בכלל ולקנות תכשיטים בלידה נשמע לי הזוי- אני כולי בחששות על ההוצאות בשביל התינוק אז זה לא הזמן לבזבז.....
אבל כן פינוקים בכמויות גלידה עוגות גבינה וכל מה שאני רוצה ולפעמים בלי שאבקש
לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
ליטל שרי- את אם פונדקאית?
יום נעים לכולם
מצטערת רק עכשיו ראיתי...
כן לשאלה שלך. לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
בעלי קונה לי קצת אחרי הלידה
מיכל
נהוג לתת לאישה תכשיט לאחר הלידה.. היה נחמד אם הוא היה מביא לפחות דובי או פרחים לחדר במחלקת יולדות... אפילו יום אחרי
איזה מדהים שאת אם פונדקאית מצווה גדולה מאוד
המתנות הגיעו אחרי הלידה כבר מיד אחרי שילדתי קבלתי מתנות יפות :) מה שכן, הוא תמיד דאג שיהיה לי טוב, שאוכל טוב ושלא אעבוד מידי קשה.