היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אני מתרגשת מאוד לספר לכן שברוך השם קיבלתי תוצאה חיובית!! זה היה ההזרעה החמישית, פעם ראשונה בגונל וטיפול ראשון אחרי צילום רחם (אז משהו אחד תפס עליי) כשראיתי את הביטא שלי לא האמנתי, לא ידעתי מה לעשות עם עצמי בכלל איך להכיל את העובדה הזאת אחרי כל כך הרבה זמן או יותר נכון הידיעה שהזמן הלא ידוע עד ההצלחה סוף סוף הסתיים! אני שומרת על איפוק כי ברור שדברים יכולים עוד להשתבש ולהחזיר אותי אחורה ועד שאני לא אראה דופק אני אהיה רק כמעט מאושרת... אני רוצה להודות לכן על העזרה והעידוד בתקופה שלי כאן, אתן מקסימות ואני מקווה שכולכן תדבקו ממני במהרה, אני אפילו לא מאמינה שאני מאלה שזוכים לרשום את המילים האלה בכלל או מאלה שיכולות להגיד בקול- אני בהריון!
15 תגובות
עמוד 1
ברוךךךךךך השםםםםם איזה אושרררר לשמוע!! שיהיה תקין בעזרת השם!
מממש כיף לשמוע ותשלחי לנו פווווו ענקי
איה
בשעה טובה!!!!!!!!! איזה יופי! איזה כייף לשמוע!!!!!!!!!!!! מאחלת לך המון אושר ואת כל הטוב שבעולם.. הריון תקין בריא וקל! נשיקות...
ליטלילי
בשעה טובה! שיהיה קל ותקין
מזל טוב
איזה יופי שמחה בישבילך
תודה בנות שיהיה לכן חג שמח ושנה של התחלות חדשות דרך אגב- אפשר למסור גונל שנשאר לי? עד מתי אפשר להשתמש בזה? ואם מישהי רוצה אז אני אתן בשמחה נשאר לי 325 בשני עטים. אני בחיפה
"אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״
וווהווו! בשורות נהדרות! שהכל יעבור בשלום! אלוהים יודע שזה מגיע לכולנו! מי יודע, אולי התפילה בראש השנה עזרה, לא?
תודה לכוווולכן אני ממש מאושרת מהתקופה הספציפית שזה קרה , אין ספק שהשנה שלי התחילה מעולה אחרי שנתיים של אכזבות. האמת קשה לי לעכל את זה ואני כל הזמן דואגת ובמתח לקראת האולטרסאונד הראשון כדי לראות שזה באמת אם אחרי כל הטיפולים והריצות לבדיקות, אולטרסאונד , רופא .. ממש צריך כבר מזכירה בתקופה הזאת, ופתאום עכשיו לא קורה כלום רק מחכים ומחכים