אני חייבת עצוות...בלאגן עם הבעל..:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

אופ אני אובדת עצות..

בעלי הכיר לפני כשלושה חודשים חבר חדש בשכונה...
    החבר הזה חמוד והכל- אבל הוא חופר. הוא כל היום מתקשר לבעלי שיבוא ויישב איתו אצלו בגינה... ובעלי כמו דבק ישר רץ אליו ויושב איתו מלא זמן ( מאז שהוא מגיע מהצבא עד הלילה!!!) ואני בבית מרגישה בודדה כל הזמן!

דיברתי על זה עם בעלי ואמרתי לו שהוא כבר לא בבית ושהקשר שלנו מתחיל להשתבש... אבל מה הוא עונה לי?? "אני צריך קצת זמן בשבילי...אל תחנקי אותי!" מאז שהוא ענה לי ככה אני כבר לא מדברת איתו על זה... והוא מבחינתו הולך עד השעות המאוחרות ולא מעניין אותו כלום..
    לפני שהוא הכיר אותו הוא היה בא לבית מבשל, מסדר, מארגן, מדבר ה-כ-ל!
    עכשיו כלום..הוא עושה טובה שתולה כביסה והולך.
    עכשיו זה לא שהחבר שלו משפיע לטובה...החבר שלו פדלאהההה אני לא יכולה להסתכל עליווווווווווווווווווו:( יש לו ילדה קטנה שבכלל לא רוצה אותו.. אשתו כל היום עובדת לבד בבית...ואני מפחדת שבעלי יושפע ממנו...:( נראה לי שיש ניצנים של השפעה...עובדה שהוא גם לא עושה כלום כמעט..
    כששהוא חוזר לבית פתאום הוא רוצה ממני יחס ואני לא מסוגלת להסתכל עליו!!!!! ואני לא מדברת איתו. אני שולחת לו סימנים שהקשר שלנו מדרדר אבל הוא לא עושה כלום. רק החבר הזה בראש שלו.

אני באמת לא יודעת מה לעשות כבר. כל יום מחדש בא לי לבכות..אני לא יודעת מה לעשות כדי לגרום לו להבין שהוא הורס את הקשר שלנו...
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
9 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי , קודם כל טוב לראות אותך.... התגעגעתי !
    דבר שני , לגבי בעלך ....

יציעו לך פה המון דברים
    אני בעד לדבר
    אני יודעת שלא הלך לך אבל אולי בפעם השניה יילך
    דברי איתו אולי אפילו מחוץ לבית בדייט
    ספרי לו מה את מרגישה , ספרי לו שאת אוהבת אותו ורוצה בחברתו
    קחי בחשבון שתצטרכי לוותר קצת ואולי לתת לו לצאת עם חברים פעם בשבוע או בשבועיים

אם זה לא עוזר, תעזרי במישהו שהוא מקשיב לו - אבא, דוד, אח, גיס או רב .

המון בהצלחה !!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• קודם כל דברי איתו שוב בשקט ואל תדברי בכלל על החבר הזה
    אלא על זה שאת רוצה להיות איתו והוא הולך ושנראה לך אחלה
    שיש לו חברים ושאת בעד שייפגש איתם אבל לא על חשבונך

ודבר שני..דחפי לו משימות ותגידי לו בבקשה שיעשה אותם
    לפני שהוא יוצא לחבר הזה ולא אחרי כי אחרי זה כבר ייעשה
    על ידך. שחשוב לך שיעזור לך בבית ובכלל שיהיה איתך, זמן איכות...
    תגידי לו גם שחברים זה לפעם פעמיים בשבוע ולא כל יום!!!

נסחי את זה במילים שלך כמובן...
    אצלי החבר ובעלי היו מקבלים כל אחד וואחד אגרוף!!!
    במיוחד על המפשט הזה שאל תחנקי אותי!!! איףףףף

• כמו שסושי כתבה, לא אצליח לנסח יותר טוב מזה (חוץ מאגרוף, גברים מוכים זה לא נשמע לי....
  • בס"ד

אני אגיד לכן מה...עצם זה שאני צריכה ללכת לדבר איתו על זה וזה שהוא לא מבין לבד שהוא צריך לתת לי קצת יחחחס זה מה שמקוממם אותי וגורם לי לצער.

אופפפפ..איפה האהבה הזו שהוא היה מרעיף עליי???

בנתים הגעתי למסקנה שאני פשוט צריכה להיות פחות חייכנית אליו ופחות זורמת.
    הוא רוצה אויר שייקח כמה שבא לו.
    עד שהוא לא יבוא אליי ויבין שמשהו לא בסדר אני לא מתכוונת לדבר.

מעניין באמת כמה זמן יקח עד שהקשר שלו עם החבר הזה ימאס..ואיפה הוא ימצא אותיי!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • גברים הם סתומים
    לא מבינים רמזים
    עדיף להגיד הכל אחרת הוא לא יבין מה את רוצה ממנו

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• מכירה את התופעה, גם לנו היתה תקופה שאחד השכנים נדלק על בעלי והיה שורץ פה שעותתתת איך שבעלי היה חוזר מהעבודה הוא היה מתנחל לא היה נותן לו אגע להתקלח או לאכול... אני שמתי לזה סוף כי נמאס לי מזה. אני לא צריכה בבית שלי לחשוש לפרטיות שלי מידי יום ולחכות שהוא יעוף כדי שאני אוכל להנות מבעלי או לעשות דברים ים-יומייםכמו לשבת בסלון או להכנס לשירותים...... אז דברתי עם בעלי הסברתי לו שזה מםא

• הסברתי לו שזה מפריע לי ממש. וזה לא מקנאה או משהו כזה. אני פשוט מרגישה שהוא חושר למרחב הפרטי שלי וקשה לי מאוד ... שוב הסברתי לו שבהריון אני זקוקה לו קצת יותר בבית אפילו רק לתמיכה נפששית והוא קיבל את זה והבין והשכן חזר לחור שלו הוא כבר ניתק איתו קשר ברוך השם

• הי מתוקה.. התגעגעתי.. לדעתי תנערי אותו ומהר... יכול מאד להיות שנוא נכנס קצת לפאניקה מהלידה המתקרבת ומה יהיה, אולי ההריון משפיע עליו.. בכל אופן, זה הזמן לאפס אותו. תהיי קצת קשה, תסבירי לו מה יכולות להיות ההשלכות של ההתנהגות שלו ואיך זה משפיע עלייך. תהיי הכי ברורה ואמיתית שאת יכולה..
  • מסכימה עם פנין מילה במילה
    לדבר
    עדיף מחוץ לבית
    וגם לוותר

בהצלחה!

יום נעים לכולם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה