גלולות ודימום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלתי בפורום רפואי ואני ישאל גם כאן
    אני בחפיסה ה 3 ברצף של גלולות פמינט יום כיפור לקחתי גלולה באיחור ומאז יש לי דימום שבימים האחרונים התחזק והיתי בטוחה שזה מחזור
    ועד היום הדימום לא הפסיק ועדיין בכמות של מחזור...האם זה מחזור?ואם אני יתחיל לעשות מהיום שבוע הפסקה הדימום ימשיך?הדימום עצמו נמשך כבר הרבה זמן אבל לא בכמויות של מחזור לפני שבועיים הייתי אצל רופא ששלל הריון ואמר שהדימום זה בגלל ששחכתי גלולה..אז מה זה יכול להיות הדימום שהיה לי עד עכשיו?למה הוא לא מפסיק?ואם אני יפסיק היום לקחת את הגלולות אני יקבל בימים האלה מחזור?או שהדימום הוא חלק מהמחזור?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה