שיהיה בהצלחה..(: התחלה חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    לא הראשונה- מזל טוב!! היה כייף לקרוא ולשמוע על ההריון.
    אנחנו מתחילים מחדש.. שנה חדשה מחזור חדש. אוספת כוחות אחרי ההפלה. הייתי צריכה לקחת גם הפסקה עד שהכל יחזור לאיזון..
    אני עדיין חושבת על מה שהיה אבל מקווה להתחלה טובה.
    בהצלחה לכולן
8 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד לך
    מחשבות טובות מביאות תמיד לבשורות טובות
    מאחלת לך קליטה מהירה והריון תקין משעמם וארווווך

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• תאזרי כוחות ושיהיה בהצלחה!!!
    שבע"ה תהיי כאן לזמן קצר
  • היייי מתוקה!!
    מקווה שבקרוב מאוד תתבשרי בבשורות טובות ומשמחות..
    שיהיה המון בהצלחה! מחזיקה לך אצבעות כמובן....

שנה טובה (:

ליטלילי

• שיהיה בהצלחה מתוקה ושתתבשרי במהרה על הריון תקין שיסתיים בידים מלאות!

איה
  • היי, גם אני בדיוק מתחילה מחדש אחרי הפלה... לא מכירה את המקרה שלך כי רק עכשיו נכנסתי לפורום אחרי חודשיים לקחתי קצת הפסקה מכל ההתעסקות כי גם ככה לא היה לי במה...
    בכל מקרה שיהיה המוןןןן בהצלחה כמו שכתבת שנה חדשה והתחלה חדשה ובע"ה שיהיו בשורות טובות בקרובבב
    שבוע טוב
  • יאללה לעבודה! בשורות טובות!
  • קרן הייתי מאושרת בשבילך כשהצלחת, אני זוכרת שזה היה אחרי תקופה די ארוכה שלא שמעתי בשורות טובות ממי שעושה טיפולים ונתת לי המון תקווה ונשבר לי הלב כששיתפת על הדופק וההפלה, כל הכבוד לך שאת קמה על הרגליים ומתחילה מחדש אני מחזיקה לך אצבעות ומקווה שיהיה לך תיקון בקרוב מאוד לכבוד השנה החדשה (שלי בכל אופן התחילה נהדר!)
    בהצלחה
  • לא הראשונה- ריגשת אותי! תודה רבה..
    ממש ממש שמחתי עבורך! אמן שהכל יעבור חלק ומשעמם.
    בינתיים לא קל החודש, אין לי הנחיות ברורות לגבי ההורמונים (סיפור ארוך, שאקצר ואומר-מחליפה רופא!), וכנראה שהביוץ יהיה ביום חמישי שזה חג..אז מקווה לטוב. מקווה שהפעם זה יקרה ויהיה תקין ובריא. ובקרוב אקטר על טיטולים וכו..
    תודה על התגובות האכפתיות..
    חג שמח!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה