הזרעה ראשונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    לצערי אני כבר הרבה זמן קוראת בפורום הזה..
    לא יוצא לי לכתוב הרבה כאן.
    עשיתי לפני שבועיים הזרעה ראשונה עם הורמנים (בעבר עשיתי 2 הזרעות טבעיות)
    מחר אעשה בדיקת דם ואני ממש מפחדת מהתוצאה.
    דחיתי את הטיפולים מהפחד מכשלון מהפחד שגם העזרה של הרופאים לא תעזור לי.
    אני מקווה שחווית הטיפולים שלי תהיי כמה שיותר קצרה כי להיות אמא זה חלום חיי.
    אני מרגישה כבר כמה ימים כאבי מחזור כמו בכל חודש ונראה לי שאני לא מקבלת מחזור בגלל התמיכה של הקרינון.
    אני ממש מקווה שאני טועה
10 תגובות
עמוד 1

• [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• ברור שאעדכן
  • בהצלחה (:

ליטלילי

• בהצלחה

איה
  • אני במתחחח
    תודה רבה יקירות
  • טוב אז בטא נמוך מ 2
  • ווואיייי איזה תגובה מזעזעת של אחותך, נראה לי הייתי סותרת לה מרב עצבים מעורבבים בהורמונים חחחחח
    אל תתיחסי לשטויות של כל אחד, אנשים שלא חווים את זה לא יכולים לייעץ ולהבין, ממש לא!!!! העצות שלהם פשוט מטומטמות והעידודים שלהם לגמרי עידודי סרק!

מאמי, הזרעה ראשונה עם הורמונים...לא קרה כלום שלא הצליח בעזרת השם פעם הבאה יצליח, זה הרבה גם ניסוי וטעייה..

בשורות טובות בקרוב...

איה
  • תודה רבה איה!!! אין ספק שפה בפורום אתן באמת יודעות מה אני עוברת ויודעות להגיד את המילה הנכונה ולעודד
    אני פשוט צריכה את התמיכה של הקרובים שלי ומתסכל אותי שהם לא מבינים אותי ושאין לי עם מי להתייעץ...

• הי ליאת, זה באמת מבאס ההרגשה שאף אחד לא מבין מה את עוברת ולאנשים יש לפעמים יציאות הכי חסרות רגש בעולם, בשביל זה יש לך אותנו !!
  • מזל שיש לי אתכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה