גם אני מתחילה מחדש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב בנות יקרות.
    לפני חודשיים כתבתי כאן על הריון שהסתיים בהפלה ועכשיו אספר לכן שההפלה הזו הסתיימה סופית רק לפני שבוע עם קבלת מחזור חדש...
    אתן בטח לא זוכרות את פרטי הסיפור אספר בקצרה שעברתי הפלה (ב7.7!!) ע"י כדורים בשני סבבים לאחר עשרה ימים עדיין נראה "חומר" הריוני ברחם הרופא רצה לשלוח אותי לגרידה ואני ביקשתי לחכות למחזור ראשון והוא הסכים. אחרי 5 שבועות של דימום (!!!) הפסיק קבעתי תור לרופא לבדוק מה המצב ועדיין נראה חומר הריוני ברחם הוא קבע שיש צורך בגרידה שלח אותי לבדיקת דם שביצעתי למחרת וביום שלאחר מכן שהיה צריך לבשר ךי על פי תוצאות הבדיקות דם שצריך גרידה (ומבחינתו כבר מחר מחרתיים) קמתי בבוקר ובשירותים יצא כריש דם ענקקקק. הגעתי לבדיקה בעקבות ההשתלשלות והרי זה פלא: נקי!! אפילו הרופא הופתע ואמר לי "שיחקת אותה בדקה ה-90"
    אני כותבת לכן את כל זה בתקווה שהמידע הזה לא יהיה שימושי לאף אחת מכן אבל כשאני עברתי את התהליך חיפשתי לקרוא ולא מצאתי הרבה...
    בשורה התחתונה לפני שבוע בדיוק 28 יום אחרי שיצא הכריש דם קיבלתי מחזור והשבוע הייתי בבדיקה אצל הרופא שאמר שהכל נקי... כמובן שהחןדש כבר לא אתחיל בזריקות אולי יקרה נס ואקלט טבעי אחרי כל מה שעבר לי בגוף וכמויות הדם שזרמו במערכת...
    מתחילה מחדש יחד עם קרן אור והשנה החדשה בתקווה לבשורות טובות בקרוב
3 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה!!
    מקווה בשבילך לבשורות טובות ממש בקרוב....

שנה טובה

ליטלילי

• בהצלחה חמודה , שתיקלטי מהר להריון תקין!

"אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן
    אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״

• כל הכבוד שהקשבת לאינטואיציה שלך ואיזו סבלנות!
    בהצלחה לשתינו! גם אני מרגישה שהחודש אני נגד הסיכויים ואולי דווקא האור יגיע משם
    חג שמח!11
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה