מוצץ - סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

בחבילת לידה קניתי בגלל המלצות מוצץ של bibi שהוא כבר לא
    משווק בארץ מגילאי 0-6, כך שאני לא אתן לו משהו
    שאחרי זה אין להשיגו...
    קניתי במקום מוצץ של מאם...אין לי מושג טוב או לא. קניתי
    מה שהיה נראה לי...

למה הבייבי שלכם התחבר וכמה סוגים הוא עבר??
    האם התחבר בכלל??
    מה מומלץ?
    אמהות חדשות- מה רכשתם בחבילה? המלצות או סתם מה שנראה לכן?
    ושאלה חשובההה - האם זה נכון שהמוצץ שנותנים להם בתינוקיה פעם ראשונה
    זה יהיה המוצץ שהם ירצו תמיד???

15 תגובות
עמוד 1
  • היי קניתי לבת שלי בזמנו את כול הסוגים האופנתיים והיא לא רצתה אותם מה שכן עבד זה מוצצי גומי רגילים של לייף.. על תקני הרבה יקרים אצלי זה סתם כסף לפח הלך..תקני 1 מאמ ועוד 1 סוג אחר ותראי מה ילך..
  • שניהם לא הסכימו לקחת מוצץ ניסיתי מה שקנו לי בהתחלה לא זוכרת שם אחר כך אילו שקיבלתי בתוך מארזים של לייף וכל מיני מתנות לידה .... לא רצו לא התעקשתי איתם !!! הם העדיפו רק ציצימאמא אביבית
  • איילה שלי רוצה רק את המוצצים של bibi או be free
    ואנחנו עדיין עם שלב 0-6
    היא פשוט לא רוצה שום מוצץ אחר ומבחינתי, לא צריך בכלל להחליף לה לשלב גדול יותר, כי ממילא אני מתכוונת לגמול אותה מזה לקראת גיל שנתיים, אז עדיף לי שלא יהיה לה נוח עם זה ושנוציא את זה בקלות.

l]
  • אוונט. זה מה שהשניים שלי לקחו...
    הפעם קניתי את המוצץ לסרבנים כי הפטמה שלו ממש קטנה וממש דומה לפטמה של הציצי שלנו.. נראה איך הוא יקבל את זה
  • מאמ אחלה מוצצים ,אני אוהבת שהם נוחים לילד כשהוא לומד להכניס לבד את המוצץ ...אצלי גם לא איתי וגם לא איתמר לא לוקחים מוצץ ,איתמר תקוע בשלב האוראלי ,מצד שני גם אני תקועה שם
  • מאיה אני חושבת שאלו המוצצים לסרבנים...

• בהתחלה הוא לקח מוצץ ש
  • מה שמאיה שמה פה זה המוצצים לסרבנים
  • לצערי אייל היה סרבן מוצצים
    קניתי כמעט כל מוצץ שבשוק!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• כן זה מוצץ לסרבנים ,אצלינו בעיר זוג עולה 37 אני חושבת ,בלינק ששמתי זה יוצא הרבה יותר זול . אני לא לחוצה על המוצץ
    מוצץ של התינוקיה זה מוצץ הגומי הכי פשוט של פעם .
    ועוד משהו חשוב אל תחליפו לגודל אחר את המוצצים ,תמיד תשארו על הכי קטן כך גם עם פיטמה של הבקבוק זה הכי בריא
  • אז ככה
    לנהוראי שלי קניתי מאמ
    כי הבקבוקים גם היו מאמ ולא רציתי שיווצר לו בילבול פטמות בהנקה
    (יותר מדי סוגי פטמות מלאכותיות לא טוב עבור התבססות הנקה)

נתתי לו מיד שנולד בתינוקיה וכך שלושה ימים לקח ומצץ
    אחרי 3 ימים, הספיק לו. לא היה מוכן בשומפנים ואופן לקחת מוצץ
    וכך 6 מוצצי מאמ חדשים נשארו בודדים וגלמודים
    עד... חצי שנה.
    בחצי שנה נתתי סתם כך בשביל הקטע
    והילד לקח!!! לקח לקח עוד יום לקח עד היום הזה בעצם

• קניתי כמה וכמה סוגים של מוצצים + קיבלתי כמה בחבילות השונות, אבל הוא אוהב כמעט ורק את הטומי טיפי 0-3 חודשים, המוצץ עצמו קטן(״הפטמה״) וטוענים שמדמה להם פטמה... הוא קל לו גם למציצה
    המוצץ של האוונט- הפטמה שלו יחסית גדולה ונראה כאילו גורמת לו להקיא והוא פשוט יורק אותה
  • הבת שלי אהבה בהתחלה של אוונט ובגיל חצי שנה החלפנו לה למאם ודוקא היא לקחה אותו..יפה.שיהיה בהצלחה והמון סבבלנות..

מיכל
  • לי בבית היה סטוק של כל חברה אפשרית אבל הוא נתקע רק על הביפרי, מי אני שאתווכח :))
  • אצלי התאומים התחילו עם נוק טבעי עברו לסיליקון ונשארו איתו עד גמילה
    הקטנה היתה סרבנית רצינית. אהבה רק את המקור מאמא....
    ולא היה כזה גרוע... ב"ה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה