אין סבלנות בעבודה.. בעיה! הצילללוווו...!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות, מצטערת שאני מקטרת על הבוקר.... אבל אני כבר על סף יאוש בעבודה...אין לי כוח לכלום ,הכל כואב.. ובנוסף הבוס שלי מתנכל אליי בצורה מגעילה!!! אני לא יכולה לסבול אותוווו... הוא עושה הכל דווקא כאילו נהנה מזה. יש לי בע"ה עוד 3 חודשים עד ללידה,הוא כבר בכוונה הביא לי מחליפה.. שאלמד אותה, וזה בטענה שאני מחסירה הרבה אז לימים שאני מחסירה שיהיה גיבויי... בנוסף בערב חג היתה לי בעיה עם הילד שלי (בן שנתיים) ולא היה לי סידור אז ביקשתי להביא אותו איתי ל4 שעות..הוא אמר לי "אל תבואי בכלל"... ואפילו עכשיו באו אליו אורחים-הוא מתעקם עליי ואומר לי תכיני כיבוד.. בקול רע כזה... איכס איזה תחושה מגעילה!! איך מעבירים את החודשים האלה?!!!!!!!!!!!???@?!?

8 תגובות
עמוד 1
  • אין לי עצה טובה
    בינתיים
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• חמודה,
    היתה לי אותה בעיה במקום העבודה הקודם
    את חייבת לשחרר אחרת ההריון יעבור לך לאט מאוד ומאוד לא בכיף
    תנסי לשחרר ולעשות דברים שמשמחים אותך אחרי העבודה.
    זה מאוד חשוב!!
    וכשאת מרגישה שהוא מתנכל אליך תנסי כמה שיותר "לא לשמוע" את הטון שלו
    ולנסות לעשות זאת בשמחה ועם חיוך אני מאמינה שאחרי כמה פעמים הוא יבין שהוא טועה ויתייחס אליך אחרת

בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות ובהצלחה רבה!!
  • את צודקת!! בגלל זה כשהוא אמר לי לא לבוא לעבודה בערב חג,עניתי לו בחיוך-סבבה חג שמח- כאילו לא הבנתי שהוא כועס...

אבל מבפנים רתחתי... זה מכעיס! אין התחשבות?? תביני אני עוזרת האישית של המנכ"ל.. אני חייבת לחיייך לכולם וכאלה... אבל הוא שינה לגבי פאזה שאני לא יכולה לראות אותו....השאלה עד מתי אתאפק... אם היו לי ימי מחלה הייתי נחה, אבל אני מתעלה על עצמי כי אחרי זה גם השכר נפגע אז אני יושבת גם ככה חצי מתה..... אוף!!! פשוט אןוף!!!

• אני מבינה שאת לא מתכוונת להישאר באותה עבודה אחרי לידה נכון ?

יש אולי ימי מחלה לנצל בינתיים ? זה ממש פוגע כזה יחס ...
  • הבוס שלי היה כזה לפני ההריון, ואני גם עובדת עם המנכ"ל של חברה מאוד
    גדולה...העניין הוא שיש לנו מש"א שמנוהל ע"י נשים ואם דבר כזה קורה הן חותכות למנהלים את ה....
    בקיצור למזלי הבוס שלי מאוד התחשב בי ואני ראיינתי והבאתי לעצמי מחליפה,
    הוא סמך עליי והראה כמה הוא גבר!!
    ההצעה שלי: תתעלמי!! שיחליקו לך כל ההערות שלו ואל תחששי להעמיד אותו במקום
    כי הם אוהבים להתנפח ליד מנהלים אחרים או אורחים אבל אחד על אחד
    הם סיסיות!!!

• לא, אני לא מתכוונת להשאר פה בשום פנים ואופן...בעיקר בגלל היחס הפוגע, ושנית בגלל השעות... אני לא אוכל לעבוד עד 17:00 בחיים עם תינוקת ... ופה אין מה לדבר... בסכ"ה אני רק מבקשת להעביר את ה3 חודשים בכיף.... אוף! והלוואי והיו לי ימי מחלההההה... אני כל כך עייפה!!!

• אפשר להצטרף לקיטורים????

אמנם הבוסית שלי אחלה, מתחשבת ומשחררת אותי הביתה מוקדם מיוזמתה, אבל אין לי כוח!!!!!!!!!!!!!!

אני מבינה את העייפות שלך ואת היחס של הבוס שלא מוסיף
  • חחחחחחחח הלוואי...

אם אני יוצאת ברבע ל5, הוא למחרת עושה לי שיחה שאני לא מתנהלת לפי סדר היום.... אויי נו רבע שעה! אני ממש סובלתת..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה