היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות , מכירות את זה שפתאום כולן בהריון סביבכן? כל החברות שלי, הגיסות שלי, אפילו בחורה אחת שהייתה איתי בהדרכת כלות כבר עומדת ללדת.... אני יודעת שלכל אחת יש את הזמן שלה, ואני באמת באמת שמחה בשבילן!!! אבל לא יכולה שלא לחשוב על עצמי, מתי זה כבר יקרה גם לי? נשואים כמעט שנה, לפני חודשיים היה הריון כימי שנפל בשבוע חמישי. הניסיונות כבר מתישים.....למרות שהחודש נרגעתי לחלוטין מבחינת "מרתון" בדיקות הביוץ והחלטנו על יום כן יום לא.....וזה קשה המחזור שלי נע בין 28-35 ימים ואין לי מושג מתי אני מבייצת....בחודשיים האחרונים היו לי כאבי ביוץ, החודש לא..... אני כל כך מתפללת שזה כבר יקרה נמאס לי כל חודש מחדש להיכנס למירוץ הזה. הלוואי שזה היה יכול להיות יותר פשוט... בהצלחה רבה לכולנו :)
עלמה יקירתי, אני כל כך מבינה אותך ואני בטוחה שרוב הבנות כאן מבינות אותך...כולנו מתפללות לרגע הזה.. גם אני פשוט מוקפת בחברות או בעבודה או במשפחה שכולן בהריון ןרק אני לא... אני גם אוטוטו נשואה שנה וללא הריון...קודם כל צר לי על כך שהיה הריון כימי, אבל לפחות ברוך ה׳ את יכולה להקלט טבעי שזה מעולה!
אני מאמינה באמונה שלמה שגם לנו יהיה בייבי קטן, אח תתיאשי..!
בהצלחה!
"להתחיל הכל מהתחלה כמו לנשום בפעם הראשונה..." [url=http://www.desiglitters.com/smile/glittering-mickey-smile-graphic/]
תודה בנות , איזה כיף שיש מי שמבין..... הרגשתי כל כך רע עם עצמי, כי אני בן אדם שהכי מפרגן ושמח בשביל אחרים ופתאום אני כל כך מקנאה ולא יודעת איך מתמודדים עם זה וזה כל כך לא נשלט.........
אל תרגישי רע עם עצמך מאמי זה הכי טבעי לקנא שהדבר הכי טבעי בטבע לא מגיע אלינו בקלות אני יודעת שזה לא יעודד אותך, אני נשואה כבר קרוב ל3 שנים ואצלי כבר כל הקרובות בהריון שני..... זה בכלל מתסכל אבל בסוף זה יגיע לכולנו כל אחת בזמן שלה
איה
תודה רבה בנות אתן מקסימות והלוואי על כולנו לעדכן על הריון בזמן הקרוב !!!!
היי מתוקה, אני נשואה כבר שנתיים. שום הריון כימי ושום התפתחות להריון. גם סביבי כולן.בהריון (חלקם.כבר.בהריון שני!!) מאז שהתחתנתי. אני חייבת להגיד לך.שכל.עוד לא עברה שנה אין.לכם.מה להיכנס לליץ, בייחוד אם היה הריון כימי-כלומר, את.יכולה להקלט.ללא.בעיה, הגוף שלך.מוכן. תנסי להישאר רגועה ותהיי אופטימית, אני בטוחה שבקרוב.תבשרי לנו בשורות.נפלאות! בהצלחה!
תודה לכל הבנות המהממות על מילות העידוד והאוזן הקשבת....! אני מקווה ומתפללת למען כל אחת מאיתנו שיהיו לנו בשורות טובות בקרוב מאד!! חג שמח לכולן,מבטיחה לעדכן ומקווה שגם אתן, עלמה.
בעזרת ה׳ שנדע כולנו בשורות טובות במהרה - אמן!!
"להתחיל הכל מהתחלה כמו לנשום בפעם הראשונה..." [url=http://www.desiglitters.com/smile/glittering-mickey-smile-graphic/]