סחרחורות ותחושת עילפון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד״ר שלום,
    אני בשבוע 15,יש לציין שהסחרחורות שליוו אותי בתחילת ההריון היו רק במצב של עמידה של לפחות עשר דקות רצופות תוך כדי עשיית פעולה רגילה ולא מאומצת. אני שותה לפחות ליטר וחצי
    מים ביום ולמרות זאת היו שני מקרים האחד אתמול והשני לפני שבועיים שהרגשתי לפתע שהסחרחורות חזרו. לא ראיתי ברור בעיניים והרגשתי שאני עשויה להתעלף. מיד שתיתי ליטר מים, חזר הצבע לפנים וזה עבר. זה תופס אותי באמצע מקלחת פושרת מינוס או באמצע הליכה קצרה לעבודה וכדומה.
    לפני שבועיים שעה לאחר שהרגשתי רע, מדדתי ולחץ הדם היה 114/69
    בבדיקות דם שעשיתי היו מספר ערכים פחות טובים אבל נאמר לי כי הערכים בקופח לא מתחשבים בזה שמדובר באישה בהריון ולכן יש סטיה בערכים.
    מה באפשרותי לעשות כדי להמנע מלהגיע למצב כזה? איזה בדיקות מומלץ לבצע?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

יש מספר בדיקות שכדאי לעשות, אי אפשר לפרט את כולן דרך האתר
    חשוב להתחיל בבדיקה גופנית מקיפה על ידי רופא המשפחה שלך
    ועוד בדיקות על פי הממצאים, בין היתר: אק"ג, אקו לב, הולטר

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה