התחלתי לבדוק על בר מים מינרלים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד היום לא היה לי, במשרד יש ואני לאט לאט מתחילה להבין שזה חיוני. הבדל עצום בטעם.
    בכל מקרה, עוד לא החלטתי ואני אשמח לשמוע דעתכן והמלצותיכן אבל מה שכן נתקלתי במשחק טריוויה שמאפשר לזכות בפרסים (בין היתר טיסה זוגית לחו"ל, בר מים, צימר ועוד..)
    אז אני משתפת בכייף :)
    http://bit.ly/1cwO8yk

ישתבח שמו לעד!
13 תגובות
עמוד 1
  • היה לנו בבית בר מים מינרלים וכלקוחות מאוד טובים שמזמינים 15 כדים בחודש... במשך 10 שנים ומעלה נתקלו בבעיה מאוד חריפה.

במשך חצי שנה אחותי סבלה מכאבי בטן ולא הבנו ממה זה , מסכנונית נשלחה לבדיקות כל כך קשות וכל כך רבות חלקן חודרניות יותר חלקן חודרניות פחות - אבל שום דבר לא נמצא.

לאחר חצי שנה התגלה מקור הבעיה - הבר מים מינרלים מלא בחול. כן כן חול!!!

קראנו לחברה שתבוא ותתקן אבל הם סירבו להגיע מיידית ואמרו שיגיעו עוד 3 שבועות.

אז התנתקנו.

אני בכוונה לא מציינת שם של חברה. אבל לפני שאתן מפרסמות וממליצות תדעו שיש השלכות. לא כל הנוצץ זהב. ולא כל הטוען לבריאות בריא!

אני לא ממליצה על בר מים- קנו בקבוקים!

חג שמח .

טולי חתולי
  • אנחנו גם קונים בקבוקים.... לא טוב לכדור הארץ אבל אנחנו ממחזרים אז לפחות זה....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• אני עכשיו עשיתי תמי 4 מומלץ.בחום וכייף לא צריעה יותר לסחוב בקבוקים עדיתי דיפוץ.במטב אז אמרתי אם כבר אז כבר וגם כמובן בגלל הנסיך שבדרך!!!!!
  • אני עכשיו עשיתי תמי 4 מומלץ.בחום וכייף לא צריעה יותר לסחוב בקבוקים עדיתי דיפוץ.במטב אז אמרתי אם כבר אז כבר וגם כמובן בגלל הנסיך שבדרך!!!!!
  • אנחנו בדיוק קנינו תמי 4 אחרי שבמשך שנתיים קנינו רק בקבוקי מים מינרליים (מי הברז פה פשוט זוועתיים)
    בינתיים מרוצים, זה מאוד נוח ולמים אין טעם וריח לוואי...
  • אני גם חשבתי לעשות אבל הגעתי למסקנה שזה לא משתלם כלכלית. מעדיפים להמשיך לקנות בקבוקים ולהרתיח מים מהברז ולא להביא איזה בר שגם יכולים להיות בו מלא חיידקים שאין לך במקרים האחרים

• המים אצלנו מצויינים האמת ואני שותה רק מהברז כי אני אוהבת
    גם את הטעם. מה לעשות שהנסיך יגיע להרתיח מהברז או מינרלים?

• אצלנו זה בר מים כי הצנרת בבניין ישנה והמים לא יוצאים נקיים
    אבל אצל ההורים שלי יש ברז מיוחד עם מסנן מתחת לכיור. לדעתי זה עדיף מתמי 4 ודומיו
    מה שגם שבמים מהברז יש מינרלים שמסתננים במסננים של כל המכשירים האלו וטוב מדי פעם לשתות מים מהברז
    גם הבנתי שלתינוק צריך מים מורתחים ולא מספיק שזה מים מינרליים, בקבוק או מסונן.

קיצר דעתי היא הרתחה הכי בטוח
  • לנו יש תמי 4 - אנחנו מאוד מרוצים!

• חשבתי שזה פרסומת כשנכנסתי.......

• סושי- זה לא משנה מה את מרתיחה מהברז או מינרלים מה שנוח לך גם ככה זה עובר הרתחה ההמלצה של משרד הבריאות היא להרתיח עד גיל שנה!!!!!
  • סושי- זה לא משנה מה את מרתיחה מהברז או מינרלים מה שנוח לך גם ככה זה עובר הרתחה ההמלצה של משרד הבריאות היא להרתיח עד גיל שנה!!!!!
  • שיו אני בשוק ממה שכתבת על החול!
    האם המים המטוהרים באמת מעבירים את הטעם לוואי של המי ברז בנות?

ישתבח שמו לעד!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה