:( :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

די!!!!!!!!!!!!! נמאס לי כבר!!!!
    המצב רוח לא משתפר ולא כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    רע לי ( נפשית בצורה מגעילה ) בא לי למות............................
    בעלי יצא עם הילדים לאיזה גימבורי פה באזור והשאיר אותי פה בבית בוכה למרות שאמרתי לו שאני לא מסוגלת להשאר לבד!
    אני פשוט יושבת ובוכה!!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל- נשימה עמוקה.
    דבר שני- קבלי חיבוק גדול.
    נראה לי שהוא רק רצה לתת לך קצת שקט, כדי שלא תצטרכי לטפל בילדים וגם כדי שהילדים לא ייבהלו מאמא שהיא במצב רוח כזה...
    זה בסדר לבכות וזה אפילו משחרר. תנצלי את הזמן הזה בשקט בבית כדי לעשות משהו כיפי בשביל עצמך- תמלאי לך אמבטיה חמימה (לא חמה מדי...), תשתי כוס יין, שימי לך מוסיקה שאת אוהבת בקולי קולות.
    ואם יש לך חברה או קרובת משפחה שגרה לידך, אולי תזמיני אותה או שלפחות תתקשרי לחברה בטלפון- לפעמים מספיקה שיחה עם החברה הכי טובה כדי לשפר את מצב הרוח.

• הייתה לו כוונה טובה, הוא לקח את הילדים כדי שיהיה לך זמן לנוח, אולי אמבטיה טובה, כוס קפה.
    עוד מעט לא יהיה לך זמן לזה.....
    נסי להסתכל על הכוס המלאה, עוד טיפונת וזה נגמר.....
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• לצאת עם חברה דחוף!!!!!!!!! בית קפה ,שופינג כל דבר שיעשה לך טוב ,סתם בבית עם כוס קפה!!!
  • ב"ה

אני יודעת שהוא רצה להקל עליי אבל פשוט אני מרגישה שאני צריכה חיבוק ואין מי שיחבק אותי....
  • אני בטוחה שהוא השאיר אותך לבד בשביל שתנוחי ותתאוששי קצת..
    חששות מהלידה יש לכולנו אני חושבת.לי לפעמים לוקח שעות להירדם מרוב מחשבות פחדים..תנסי לא לחשוב על זה יותר מדיי ולידה שלישית יכולה להיות מהירה יותר ויכול להיות שאזור הפרינאום נהיה גמיש יותר לאחר שתי לידות..זה לא כמו לידה ראשונה..יהיה בסדר מאמי תחזיקי מעמד..
  • הוא עשה את זה רק. בשבילך לכוונה טובה שתוכלי לקבל קצת שקט קצת מנוחה לעצמך תשתדלי להנות מזה עד כמה שאפר ....
    אביבית
  • תמי.. תהני מהשקט... באמת ! תעשי איזה מקלחת טובה כמו שייעצו לך.... שימי מוזיקה שקטה-שנות ה60 משהו... חחחח ככה אני עושה :) גם אני בעצבים מטורפים שאין לתאר והתהפכויות... בכי וככו'... עזבי סרט בפני עצמו.. אבל תחשבי על עצמך מאמי :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה